Tugcekmr Bebeginize aldiginiz ilk esya ne oldu?🙃Bunu kesinlikle almalısın, bunu alman şart dediğiniz anne bebek ürünü var mı? 🥰
Kader_sezer Tugcekmr ilk aldigim esya emzigimizdi onuda ailelere soylemek icin pastanin ustune koymustuk sonra kendimin aldigi ilk cantayla temassiz ates olcerdi hediye gelenlerden haric
gunesinannesi_ Tugcekmr ben ilk öğrendiğim gün annemler ve kaynanamlara söylemek için patik almıştım🥰
imeaeb Tugcekmr nedense bilmiyorum indirimdeydi diye heralde ilk aldığım oioi tabak olmuştu 🙊 bana olmazsa olmaz serum fizyolojik ve nebulizatör dediler mesela ama henüz almadım
Euain Tugcekmr şu çok meşhur keçe çanta bir de valiz hazırlamak için olan organizerlar ilk aldığım eşyalardı. Ama direk bebek için aldığım eşya bebek arabası oldu 😀
rabiaozcans ani bebek ölüm sendromuna önlem olarak uyku tulumu şart bence. üzerine bir şey örtmemeli ve uyku tulumları üzerine tam olmalı. bir de yıkanabilir gıda poşetleri efsane oluyor. yeğenlerimede kullanıyoruz. ek gıdaya geçtiğinizde işinizi çok kolaylaştırır. 7 aylık bebeğin eline veriyoruz kendisi hüpletiyor😁 yolculukta arabada da çok kolaylık sağlıyor
Gamzeaksam İlk olarak bebegime banyo kovasiyla, masrap aldım 101 den, birde bimden çıngıraklı çorap aldım çok beğendiğim için genel alışverişine yeni yeni baslicam 7 aylık olduk kızımla 🩷🐣
Nur_50 melikemstf 😁pişman olmazsın ben kendime denedim büyük kolaylık 😄gerçekten yok tırnak etine değdi korkusu çok güzel gerçekten icat eden iyiki yapmış.
NewMom___ @Tugcekmr ilk ben Galatasaraylı zıbın aldım ve onunla babişimize sürpriz yaptık henüz cinsiyetimizi bilmediğimiz içinde alışveriş yapmadık 🌸