1850 Brlgry benımde son 65 gün aynıyız sızle. Zaman gecmıyor sankı görev geregıde eşimle yaklasık 3 aydır hiç görüşmedik ayrı sehırlerde yasıyoruz dahada doguma anca gelebılecek. Çifte gün sayıyorum sankı. Bazen cok bunalıyorum hıc gecmıyor zaman
Annesininkuzusu1 parasetamoll bebeğimin bağırsak genişlemesi varmış 36. Haftamızdayız ve yeni öğrendik doktor bir hafta sonraya randevu verdi ama çok korkuyorum çok endişeleniyorum
parasetamoll Annesininkuzusu1 kuzum bunun kistik fibroz vs genetiği oluyordu bizim de kalpte parlaklık var mesela doğunca bakacağız nedir ne değildir ama bağırsak genişliği mm’sine göre küçük operasyon ile düzeltiliyor diye biliyorum
Oznurboluzun Brlgry bizde 32+4 gunluguz kızımla birazdan 5 günlük olucaz 51 güne düşecek inşallah günümüz bende çok sabırsızlanıyorum zaman hemen geçsin istiyorum hayırlısı ile♥️👼🌸
Annesininkuzusu1 parasetamoll internette bir yaşında bile ameliyat olması gerektiği yazıyor çok ürkütücü minicik bebek nasıl kaldıracak umarım yanlış görülmüştür birde bu hastalık tam olarak nedir
parasetamoll Annesininkuzusu1 Geniş çaplı hastalık hangi evre hangi tanı bilmiyorum detaylı bakılması gerekiyor buna evet ameliyat gerekiyor :( sindirim boşaltım sorunları teşkil ediyor
Ebalp Brlgry son 63 bizimde ama hala esyalarini yikayip yerlestirmedim bi dolabi halletsem alsam hemen yapicam bende 😊😊
Brlgry Ebalp bizimde eşyalar duruyor tıkanacak ütülenecek salon bebek eşyası dolu depo gibi daha bende toplamaya geçemedim 🤦🏼♀️
Annesininkuzusu1 parasetamoll doktor eğer doğduktan sonra tuvaletini yaparsa sorun olmaz ama yapamazsa sorun o zaman başlar dedi evre olarak hiçbirşey söylemedi pazartesi gününe randevu aldım tekrar bakalım ne olacak
Mrvdgclk Brlgry aramızda 2 gün var bizde 30+3 ama zaman hiç mi hiç geçmiyo bel ağrılarım kasıklarım sancılarım ve bol bol güçlü tekmeler 😀🤰🏼
iremby Brlgry 31+4 olduk. Evet biraz yavasladi gibi. Agrilar agirlasma ugrasiyoruz. Bende de bir gecelik takimim cikolata falan kaldi. Haftayada kiyafetleri yikicam insallah. Bakalim hazırlıklar tam gaz devam.
parasetamoll Annesininkuzusu1 mesela bunun kistik olanı var o sorunlu biraz bazıları sürekli İshal vs bende öyle aşırı tam bilmiyorum netten bakıp kafa yorma psikolojisi bozuluyor insanın. Bazen böyle denilip bi sıkıntı çıkmıyor sanırım sizde de mm’leri çok sıkıntılı çıkmamış inşallah bi sorun dA yaşamazsınız 🥰
yavrularim2019 Brlgry evet bizim ikiz erken doğma olasigi yüksek 34 36 haftaları ins görebiliriz rabbim herkesin yardımcısı olsun😘