Crocus20 Brlgry instagramda hayalperest_tasarımatolyesi ecem hanım. Sayfasına bakarsanız eğer benim yaptırdığım takımda oğlum için mehmethan diye görürsünüz zaten 😍
Deletedmom128 Brlgry Aramızda 10 gün var canım. Erken Doğum riskim var. Bana hiç zaman geçmiyor. Eksik kalan şeylerimiz var. Yatmam gerektiği için alamıyorum da. Eşimi yollasam pek anlamaz. Ne alacağını bilemez. Bakalım nasıl olacak.
Reyhankarabiber Yildizim bana da ya ne kaldı şurda doğuma diyip duruyorlar bana bir sürü zaman var gibi geliyor 🙈 henüz ne çantam hazır ne kıyafetleri yıkadım bi kaç tane eksiğimiz de var üstelik onlarla zaman geçiririm inşaallah 😊
parasetamoll YagizAsyaMom asıl zaman 30 dan sonra duruyor hatta 20 sonrası geçmiyor 17 gün var ama eziyet gibi sanki dakikalar yıl
YagizAsyaMom parasetamoll işte tadı çıksın istemiyorum hemen şafak 1 olsun 🤣🤣 acı çekmeye razıyım. Her gün ağrı sızı olabilir bir de doğum nasıl olacak bu sorular beynimi kemiriyor belirsizlik insanı daha da sinir ediyor 🙄
yavrularim2019 Brlgry bizimde az kaldı artık iyice agirlastim benim bebisler çok hareketli bazen canımı acitiyorlar.araligida atlatsak bizim açıdan iyi olacak😍😅
Baklava Brlgry banada aksine zaman cok cabuk geciyor tirsiyorum 😅 31+2de bitti eyvah eyvah 😅 bundan sonra kaldi 60 😅 belki daha yakin belki daha uzak anaaaam ben cikaramiycam 😅
yavrularim2019 Brlgry evet bizim ikiz erken doğma olasigi yüksek 34 36 haftaları ins görebiliriz rabbim herkesin yardımcısı olsun😘
Bushra21 Brlgry Doğum 15 Şubat görünüyor bende deli gibi doğsun istiyorum ama gel gör ki elden bişey gelmiyor beklemekten başka kime benziyor yüzü gözü minnak parmakları ayy meraktan ne yapıcam bilmiyorum 🤷♀️
Annesininkuzusu1 parasetamoll bebeğimin bağırsak genişlemesi varmış 36. Haftamızdayız ve yeni öğrendik doktor bir hafta sonraya randevu verdi ama çok korkuyorum çok endişeleniyorum