Busraaa1014 kubraQwe evet evet fitil yapıyor atmayinca sorun yok atınca ıslaklık heliyor hele gece atıp sabah kalkınca baya ıslak oluyor normal yani problem etmeyin 😊 ilk zaman bende korkmuştum zamanla anladım
kubraQwe Busraaa1014 tamm canım saol insallah öyledir de herşeyden korkar oldum ya Valla simdi de alt karın bölgem agriyo neden anlamadim geçmedi bir
Busraaa1014 kubraQwe Kaç haftaliktınız büyüdükçe normal diyorlar bende aşırı öyleydim çok düşünüyodum şimdi akışına bıraktım tamamen
Busraaa1014 kubraQwe Benimde oldu canım 2 tane şimdi oksapar iğne falan kullanıyorum aşırı pimpirikliyim ama başka şeylere yogunlastim dusunmedikce kendinde de bişey bulmuyorsun inan
e_blue_sky_a aslii57 aşılama konusunda gram bilgim yok canım ama progestan harika bsy olan biten ağrılarımı da geçirdi
kubraQwe Busraaa1014 seninde mi.oldu canım buyuk hafta oldu mu hic bende korkum suyum gelmesin diye hep bir tane 16 hafta kaybım var ve yatıyorum sürekli
Derin11 aslii57 yapar bende kullandım bıraktıktan sonra ağrım olmadı doktor da ilaçtan olabileceğini söyledi zaten
Busraaa1014 kubraQwe Yok canım benim hep 5 hafta düşük bir tane kimyasal oldu sonra araştırdık kan pıhtılaşması çıkınca ona göre ilerledik. Sizin sebebi neymiş peki arastirdiniz mı? Doktor mu sürekli yatın dedi
Zeyver Oznurkocuk benim de tehlikem var çok ağrım var düşün yapıyorum sanıyorum sizin süreç nasıldı bebiş doğdu mu iyi mi