Dlydmrcn En son 21 Haziran da regl oldum 3 gün önce test yaptım çift çizgi çıktı dün doktora gidip ultrasonla baktırdım doktor bebek Rahime düşmemiş biraz beklememiz lazım dedi sonrasında kan verdim beta hcg 197 çıktı bu oran düşük mü anlamadım
Zeyna01 Dlydmrcn Öncelikle evde test pozitif çıktıktan sonra evinizin yakınındaki sağlık ocak gidip 2 gün arayla beta baktiracaksiniz sağlık ocak o sırada kan değerlerinize felan bakıyor beta 2 katına çıkıyorsa sağlıklı gebelik demek daha sonrasında kese görmek için doktorunuzdan randevu alabilirsiniz
Gixemm Dlydmrcn benim 22 Haziran son regli tarihim 32 günde bir regli olurum ayın 24 haziranda test verdim beta 61 çıkmıştı sat göre 6+2 haftalık ama doktor geç döllenme dedi 5+2 keseyi perşembe gördük sizinde geç döllenme olmuş olabilir kaç günde bir regli gördüğünüzde önemli kan verip artışı kontrol edin
Evremoz Dlydmrcn ilk beta 27.7 çıkmıştı. Aile hekimim 6bin i görmeden bebek gözükmez, gidersen alttan görmek için uğraşırlar çok yıpratırlar kurcalarlar, beta 6bin olunca gözükür o zaman git dedi. Öyle yaptım 5 haftalikken 6 bin de karından kese gözüktü
Zeyna01 Dlydmrcn 197 iki katına çıkması lazım 2 gün arayla ama aynıysa beta değeri yada düşüyorsa sıkıntı içini ferah tutun rica ederim 🙂
Evremoz Dlydmrcn hayır, direkt 27.7 ya da yuvarlak hesap 30 diyelim . Çok erken fark ettim ben o sebeple başta doktor kimyasal gebelik olabilir dedi 2 Gün sonra 100 e çıktı . 10 Gün sonra 6bin oldu
Ece56 Dlydmrcn bir daha test verin beta değerinde artış önemli. Geç döllenme vs de olabilir o nedenle beta değeriniz değil artışı önemli oluyor. Ben ilk gittiğimde kese vardı ama bebek görünmüyordu iki hafta sonra tekrar gitmiştim.
Blackkcat Dlydmrcn canım hayırlı olsun öncelikle benimde en son adet tarihim 20Haziran ben keseyi gördüm şimdi kalp için gidicem,betahcg biraz düşük ama geç döllenme olabilir,pcos var mıydı ya da adet düzensizliği
Dlydmrcn Blackkcat yok adetim çok düzenli geliyordu her 28 günde bir oluyorum ilk defa gecikti gecikince test yaptım zaten ama doktorum haftaya gel o zaman beta hcg ye tekrar bakarız dedi
e_blue_sky_a Dlydmrcn 197 iyi oran. Bebek rahme düşmüş de 1haftadan önce gözükmez. Pazartesiye Bi tekrarlayın testi