Kbra1722 İdrarda bakteri , mikrop görüldü 27 haftalık hamileyim dizinde oldu mu olduysa n’aptınız ve zararı varmı
Smyyglgn54 Kbra1722 bende vardı canım. Idrar kültür testi yaptirmistim. Doktorum icerde bakteri olsaydı ilac tedavisine basliycakti. Erken dogum riskinden dolayi. Bakteri disarda oldugu icin bi risk gormedi.
MomBse Kbra1722 ay ben yaaaa😔😔 antibiyotik kullanıyorum 🥵 Doğuma dek tedavi etmemiz gerekli yoksa bebeğe bulasır dedi milyonlarca saçma sapan bakteri üremiş bazıları da dirençli o yüzden antibiyotik vermek zorunda kaldı fitil filan da kullandım faydasız kaldı ayrıca suyun erken açılmasına sebeb oluyormus bendeki bakteri beklemelerdeyim bakalım ilaç biticek yarın haftaya Pazartesi gidicem inşaAllah tekrar bakıcak☹️
Cansutkbs Valla bende hep çıkıyor su zamana kadar birşey olmadı ama doktorum ilaç da vermedi ne olcak bilmiyorum
Kbra1722 Smyyglgn54 anladım canım . Bende yeni sonucu aldım doktoruma mesaj olarak attım. Cevap bekliyorum. Bişey var kesin de içerde mi dışar da mı onu bilmiyorum.
Smyyglgn54 Kbra1722 bakteri disardaysa sorun yoktur canim. Icerdeyse ne gerekiyosa o yapılır🙄stres yapma
Msalbyrk Kbra1722 valla yok dyolar eger olursa yandilar... bide benm enfeksyon suyla geccek kadar az degilmis😥
Bskrt Kbra1722 benm 30. Haftada Hem protein, hem bakteri hem kan çıktı 😅😅 Bol su içiyorm düzeldi hemen En az 2.5 lt içmek gerek hemen işe yarıyor
FatmaAzra_ Kbra1722 enfeksiyon demek bakteri yazması yani gebelerin cogunda oluyor doktor ilac verdiyse dikkatli kullanın ve hijyene dikkat edin
Tomurcuk18 Bahsettiğiniz şey enfeksiyonsa eğer 14 haftada doktorum antibiyotik verdi mutlaka kullanmalısın dedi. Gebelikte enfeksiyon erken Doğuma sebep oluyormus bi arkadaşımın kesesi patladı erken Doğum yaptı 😔
Sinem03 Kbra1722 bende 24 haftalık hamileyim dün bütün gün karın ağrısı vardı idrarda yanma falan hiçbirşeyde yoktu akşam acile gittim idrarda lökosit çıktı antibiyotik verdi kullanıyorum yarında doktor kontrolüm var bakalım ne dicek çok korkuyorum erken Doğum riski var diyorlar ya inşallah kolay atlatırız 🙏🏻 Bol su iç cnm birde sirkeli suyla taharetlen..Bi bardak suya 2 kaşık sirke koy bal yada limonla tatlandır iç dediler bire bir geliyormuş