mrsmom_ Nur_50 özele gidiyorum ama kulfet 🤦🏻♀️ 3 ayi atlatayim rutin kontroller icin devlete gitmeyi düşünüyorum 9+6 hafta olduk sanırım 🥰
Nur_50 mrsmom_ inşallah sağlıcakla gelsin minik gerçekten çok pahalı ama mecbureten bazen gitmek zorunda kalıyorsun
Nur_50 mrsmom_ ben özele gidiyorum çünkü benim daha önce kürtaj durumum oldu ve doktorumdan çok memnun kaldım onla devam ediyorum ama kan tahlillerimi devlette yaptırdım
mrsmom_ Nur_50 maalesef bnmde öyle bir düşüğüm var😔 bnde tahlilleri devlette verdm daha iyi oluyor tabi aynı sürede çıkıyor
Nur_50 mrsmom_ en azından öyle maliyeti azaltabiliriz şimdi doğum düşünüyorum maliyetini 🤣sona gelmeden biriktirelim diyorum eşime para
Nur_50 mrsmom_ öyle gerçekten zaman su gibi geçiyor inan ilk trimester haftada 1 çağırıyor ama ikinci ayda bir
Nur_50 mrsmom_ Anadolu yakasındayım Ataşehir avicenna hastanesi gidiyorum mustafa türkmen doktorum. Ümraniye oturuyorum ama içi değil Bulgurlu yakınım çok
Figenecer mrsmom_ icinizi ferah tutun korkmayin cunku sancilar agrilar olabilir ama kan gormedikce korkma ddi bana doktorm sağ salim alalim yavrularmzi kucagmza ins
mrsmom_ Nur_50 oo uzak degilmi arası bende atasehirde oturuyorum eren hastanesi Nursel oztekin e gidiyorum