imrn_smsk NewMom___ ikizlerimi 16. Haftada şöyle hissettim kelebek çırpınışı gibiydi iğne batar gibi ama biraz acı verdi bana sonra alıştım gün geçtikçe daha çok tekme atmaya başladılar doğuma doğru daha çok aşırı hareketliydiler gece kaçkere tuvalete kalkıyordum😂şimdi 3. Bebeğime hamileyim 15+1 haftalığım 13. Haftada hissettim hafiften ikizlerimdeki gibi kelebek çırpınışı şimdi ara sıra yine tekme atıyor çikolata yiyince daha çok atıyor🥰sağlıkla doğsunlar inşAllah
Semus06 imrn_smsk bende 11inci haftadayiz ikizlerimle dun gece sol bebek te pıt pıt nabız atisi gibi arka arkaya bisiler oldu acaba bebekmiki cok heyecanliydi daha erken gibi geldi bana ama bilemedim ilk hamileligim
ZeynepKsknn imrn_smsk ayyy teşekkür ederim 🙏 her hissettiğimde pamuk gibi oluyorum mucize gibi mükemmel ötesi bir şey bu 😊😊😊😊😊😄😄😄
NewMom__ imrn_smsk hahaha ikizleri düşünemiyorum hiççç benim oğlan tek başına aynı anda iki yere vuruyor elleri ayakları durmuyor😂😂 sizin daha da zor😂😂
Matmazelbebi NewMom___ 14 te küçük seyirmelerle, 19 da o seyirmelerin artışı ve bebek hareketi oluşuna emin oluşumla şimdi bam güm acımıyor 😂😂 29.haftadayız prensesimle🥰🌺🐣
imrn_smsk Semus06 kalp atışı olabilir canım daha çook küçük elleri ayakları yeni yeni oluşuyor 15.-16. Haftayı bekle ozaman daha iyi net hissedersin🥰
Zelihaa1409 AL2710 Aynen canm kişiye göre değişen bişey galba karın yapisi falanda degiştryomuş benim şimdilik bi haftadr elimi koyduğumda özellikle sağ tarafta hafif kipirtilar var o kadar 20 haftaya gircem.Doktor normal dedi.
Basakhilal NewMom___ 18 e girince böyle göbek deliğinin sol tarafında pıt pıt pıt yapmaya başladı :))))
Fatimetncr İlk gebeliğim ben 17 de hafif hissettim oda kapı çaldı sanki tak tak oldu 😂😂 yoklar gibi Ama tamamen hissetme 21 ile 22 hafta arası oldu
BirazbundanBirazondan1 13 haftalıktı 2 kere tekme attı ben ne olduğunu anladım. Annemdeydim tekme attığı yere annenim elini koysurup burda ne var dedi. Annem biraz durdu biraz şaşkın bebek dedi😅 sonra 22 haftaya kadar hareketleri hissetmedim. İlk hamiliğim.
imrn_smsk NewMom__ kız valla çok ağrım oluyordu ama aşırı derecede yürüyüş yapıyordum çok şükür geçiyordu hemen🥰😂şimdi 3. Bebeğim yolda ikizlerim 1 yaşında☺️
Sevde96 16 ve 18.haftada 1-2 kere çok hafif hissettim uzanırken. 20.haftadan beri çok net hissediyorum artık 2 haftadır😍 Kiloluyum hemen hissetmem diye düşünüyordum ama öyle olmadı🥰
NewMom___ @Zelihaa1409 yani ilkte geç hissedildiğini söylüyorlar ama tabi herkesin vücut yapısı farklı ikincide de daha deriler inceliyor vs daha erken hissediliyormus
Sevde96 NewMom___ Genelde evet ama bu dönemde genelde uyudukları için hissedilmeyen günler olabiliyor arada. Bir de hareket halindeyken daha az hissedersiniz. Yemekten sonra ve dinlenirken daha çok hareketli oluyorlar😍
Yenibirii NewMom___ tam 20. Haftada hissettim bi 10 - 15 defa ayni yere pit pit seklinde tekmeledi sonra günden güne daha da belirginlesti. Artik düsman tekmeler gibi tekmeliyor😂
NewMom___ @Basakhilal benimde genelde solda gibi bebeğim uygulamada göbek deliğinin hemen altı diyor ona dikkat edemiyorum doktorum bakarken ama bu sefer bakicam cihazla bakarken nerde yakalıyor bizim bebikoyu 😂😂
NewMom___ @Yenibirii ilk tekmesi icin insan çok heyecanlı oluyor bende sabırsızlıkla bekliyorum valla 🥺
Sahrafurkan13 NewMom___ Akşamları koltuğa uzandığımda elini karnından hiç ayrıma beklemediğin bir anda oluyor ☺️