beyzaguvendi NewMom___ 22. haftaydı hissettiğimde hiç beklemediğim bir anda hissettim çok güzel bi his yaaa🥹❤️
NewMom__ NewMom___ Yani tam şu zaman desem yalan olur tam bilemiyorum 20+3 günlüğüz şu an tekmeleri dışardan gözle de görülüyor 😂
aslanprenses_ Haftada 21. Den beri daha anlaşılır. Şu anda 25. Haftadayım uyandığı her an hissediyorum.😂
NewMom___ @cokkasmabeabi ya elimi karnıma koyuyorum sanki orda bir dalgalanma oluyor ama koymazsam hissetmiyorum bende heyecanla bekliyorum hissetmeyi 🥺
cokkasmabeabi NewMom___ 18 19dan sonra hissediliyor az az ya. Ama boyle bağırsak hareketi gibi 1 gün hissetsen iki gün hissetmiyorsun zaten başta
sekerparemm Duyguyanecigi nasıl bi his bende 15+5 im arada bi dalgalaniyor gibi oluyor karnım ama emin olamıyorum
AL2710 Bende 21.haftamda hissetmiştim ilk şuan 22.haftamdayım pek hissedemiyorum yani hergün hissedemiyorum mesela. Gün içinde bazen 2 3defa bazende hiç hissedemiyorum.
Nazli30 AL2710 aynen bende öyle yA 21. Haftadayım şuan bi gün akşama kadar sürekli kıpır kıpırdı sonra 1-2 gün hiç hissetmedim neredeyse bu zamanlar düzensiz oluyomuş sanırım :/
Zelihaa1409 NewMom___ 19+5 deyim bi haftadr falan hafif kıpırtı şeklinde bişey var oda uzanıp elimi koyup dinlersem anca daha tekme falan olmadı.Çok erken hissedende var geç olanda neye göre anlamadım bende.
Zelihaa1409 AL2710 Aynen canm kişiye göre değişen bişey galba karın yapisi falanda degiştryomuş benim şimdilik bi haftadr elimi koyduğumda özellikle sağ tarafta hafif kipirtilar var o kadar 20 haftaya gircem.Doktor normal dedi.
ZeynepKsknn Kızlar ben de 19 haftalığım şu an karnımda arada hareketlilik hissediyorum yer değiştirir gibi bir his o arada da karnımda kısa süreliğine bi çıkıntı oluyor sertlik top gibi sonra iniyor sizce bebek mi?