Eminerd Kızlar 39. Haftaya girmiş bulunmaktayız yalancı kasılmalar haricinde bir belirti yok 2. Gebeliğim biran önce doğsun istiyorum bu sıcaklarda zor geçiyor hamilelik sizlerde nasıl durumlar ☺️
Aysegul-26 Eminerd benimde 38+6 benimde çok zor geçiyor kalça ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı hepsi var üstüne bide sıcaklar beni mahvediyor
yumamiii Eminerd 38+4 üm gelmeye niyeti yok heralde aşırı gerginim çok sıkıldım artık gerçekten zorlanıyorum günler geçmiyor geceleri hiç uyuyamıyorum zaten her yerim ağrıyor sıcak bıktım
Aslyllmmaazz Eminerd biz bugün 39+3 olduk bende yalancı kasılma dahi yok. Gerçekten sıcaklardan ondan bundan aşırı bunaldım. Allahim yardım et de bi an önce hayırlısıyla doğayim diye dua etmekten başka çare kalmadı gelmiyor uygulamalarda son 4 yaziyor artik ama tık yok
Zeynep_klc34 yumamiii aynen bende o durumdayım sıcaklarda çok zor gerçekten hele uyuyamamk daha da insanın canını sıkıyor inşllah sağlıklıca sorunsuz alırız kucağımıza bebelerimizi~~~~
Mutlulukkk Eminerd 39+4 hala hicbir sey yok..sadece smdi braz hareketlendi acaba kanala mi girmeye calisiyor blmiorum 😂 inşaallah baş gelis sekilde kanala grmeye calisiyordur. Hepimize hayrli ve saglikli guzel bi dogum nasip etsn rabbm
Masalina12 Benimde son 7 gün ama tık yok ne sancı ne bişey 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ sıcaklar beni mahvetti sabaha kadar dolanıyorum uyku ya hasretim artık