Doga125 Haftamdayim 1 haftadir cok fazla kasik ağrim var aşağı aşağı cekiyolar sanki doktoruma soyledim progeatan fitil verdi ama 3 gundur kullaniyorum daha etkisini görmedim normalmidir acaba yatarken daha cok hissediyorum sizlerdede oldumu
Hilalllle Doga125 kasık ağrılarım uzun zaman devam etti benimde doktor rahim büyümesinden kaynaklıdır bir problem olmaz demişti 31. Haftamdayım şuan hatta hala ara ara ağrım oluyor
Mhtpflz Doga125 bende oluyordu hamileliğim boyuncada oldu hep hiçbirşey çıkmıyordu doktor bakıyordu normal sanırıö kanama su vs olmadıkça
Minigiim-vebenn52 Doga125 sebebi neymiş peki bende 15 haftalığım yattığımda sol kasıgıma bişi batıyo sanki sağa yattığımda bişi yok
mrsmom_ Doga125 tedbir amacli vermiştir agri gecirmel için degil o bildiğim kadarıyla.dusuk engellemek için
Doga125 mrsmom_ bana doktorum ilk haftalarda hicbirsey aşırı olmamali agrilar kusmalar cok cok fazlaysa önlem alinmali bence benim ilk 7 8 haftalarda asiri idrara cikmam oluyodu progestan vermisti onlem amacli iyide oldu bence
NewMom___ @Doga125 aynı haftadayız korkma bende de oluyor rahim büyüyor ve bebekte o yüzden progestan bende kullanmıştım fitil olarak lekelenmem olmuştu 1 kutu sadece bitince bırakmamı söyledi doktorum birde bol bol dinlenmeye çalış :)
NewMom___ @Minigiim-vebenn52 kahverengi lekelenmem olmuştu çok minik minik doktorum da kullanmamı istedi önlem amaçlı bulantı kusmam da olduğu için fitil şeklinde kullandım çok çok iyi geldi