Duygu_52 Ilaydaerd Çok teşekkür ederim canım bende zen bide blue diamond düşünüyorum iki yerede bakıcam hangisi daha uygunsa ordan alıcam Şuan fiyatlar ne kadar bilginiz var mı
Ilaydaerd Duygu_52 ortalama güzel çok abartı bişi bakmazsan 10binden başlıyordu en son 1.5 au önce falan
Anneumut2318 Duygu_52 benim eşim evlenme teklifinde almıştı 2 yıl oluyor kullanıyorum çok sade değil aşırı taşlı da etraftaki taşları gömülü düşmesi imkansız ben kullanıyorum memnunum canım
Ygmrcylin Eşim ilk yılbaşında aldı bana damla modeli onu denizde kaybettim 😂🤦🏻♀️ Deniz aldı götürdü , çok içimde kaldı sonra anneler gününde bitane daha aldık ama kuyumcudan değil normal blue diamond’dan felan al
Duygu_52 Ygmrcylin Ay çok üzücü bi durum canım parmağına bolmu geliyordu normalde parmağından düşme ihtimali yok da evet canım çoğu kişi kuyumcudan almamam gerektiğini söyledi 💞🌸
Ygmrcylin Duygu_52 ben çıkaracaktım normalde öyle unuttum denizde de kardesım benımle şakalaşırken suyun altına gırdım tamamen o an hem alyansım hem bagetim ikisi de gitti 🤦🏻♀️
Ayazz-A Duygu_52 2 yıllık evliyim canım eşim teklif ederken almıştı hala eskisi gibi pırlantaysa kararma olmuyor