Duygu_52 Birdadaskizi canım rica etsem resim atabilir misin ona göre bende bakmaya giderim yarın falan beğenirsem alırdım zam gelmeden
Duygu_52 Birdadaskizi Güzelmiş canım güzel günlerde kullanırsın inşallah küçük gibi de gelmedi bana 🌺😍
Duygu_52 Birdadaskizi Taşı falan da yeteri kadar büyük sadece biraz ince gibi geldi görselden mi öyle görünüyor acaba
ebrarmom08 Duygu_52 elimde doğum günü hediyesi alcakmış zevkini bilemedim beğendiğin varmı diye resim atmıştı ben bunu beğendim en çok. Ama denemeden de aldırmak istemedim gidip kendim bakıcam bi gidene kadar kafamdaki net bu 😄
Duygu_52 ebrarmom08 Kuyumcudan genelde tavsiye etmiyorlar ama bütçeniz hangisine uygunsa siz beğendiyseniz bi problem yok zaten 😍🌸
Birdadaskizi Duygu_52 ince gibi benim bi kare bide resimdeki gibi bagetim var pırlanta diye eşim bunu almış onlar altındı. Değişicem bunu
ebrarmom08 Duygu_52 kuyumcuda da fiyatlar aşırı uygun değil zaten artık 🥲 hangisini beğenirsek artık 😌 tavsiyeni dikkate alacağım 😇
Duygu_52 ebrarmom08 sonuç olarak bi kere alıyoruz canım o yüzden iyi olsun diye dedim maalesef kuyumcunun da bi farkı kalmadı zaten onlarda fiyatları baya arttırdı
dolunayes Duygu_52 gecen sene atasaydan aldim beyaz altın baget Bi sorun yok gunluk işlerde bile kullandim 2500 vermistik
Duygu_52 dolunayes Şuan daha pahalıdır canım ben beyaz altın istemiyorum pırlanta istiyorum ama onların fiyatları daha fazladır
dolunayes Duygu_52 ben 2500 a alirken 8000 di en kucuk baget Bence gidip incele Beyaz altininda farki yok Surekli takilan bisey degil
Duygu_52 dolunayes Haklsın canım bi bakarım artık duruma göre alırım bende çok pahalıysa alamam zaten
edadm Duygu_52 canım bende de var kullanıyorum taşları bikaç kez düştü yaptırdım sonra üstüne şeffaf oje sürdüm bir kat, o günden beri hiç düşmedi şimdi parmaklarım şiş olduğu için takamıyorum
Ilaydaerd Duygu_52 bilindik bir firmadan alırsanız eğer blue zen gibi taş düşme sorunu yaşamazsınız ama kuyumcudan alırsanız taşları düşer. Ben 4 senedir kullanıyorum bi kere bile taşı düşmedi markası blue diamond
Duygu_52 Ilaydaerd Çok teşekkür ederim canım bende zen bide blue diamond düşünüyorum iki yerede bakıcam hangisi daha uygunsa ordan alıcam Şuan fiyatlar ne kadar bilginiz var mı