Seyhan494 _Hulya7106 kendinizi suçlamayın bu kadar bu stres vs bebeğe daha çok etki eder şuan sonuçta arada plasentası suyu göbek bagı bir çok element var ama azaltıp bırakırsın inşallah
Dilankml _Hulya7106 hamileliğim boyunca hiç bırakamadım malesef 23 günlükte oğlum var yeni doğum yaptım hiç bir sorunla karşılaşmadık şükür
Kubrakarahan 30+1 im cok stresli geçirdim ilk üç ay günde belki 1 paket içtim 17 den sonra bi kaç kez bırakma girişiminde bulundum asla bırakamadım hatta yine bu hafta bırakmayı denedim aşırı stres olduğum için saçkıran oldu başımda içsem bi dert içmesem bi dert winston slim grey içiyorum onuda yarıdan kırıyorum 3-4 duman alıp atıyorum ama bırakamadım ne yalan söyliyim keşke bıraksam doktorum bırakmam konusunda ısrarcı
_Hulya7106 Kubrakarahan umarım bırakma iradesi bizlere de doğar en kısa zaman da rabbim evlatlarımızı korusun 🥹
bdonmeez ben sevmediğim sigaradan 3 tane hak tanımıştım kendime,kendi pketimden almıyordum hem mide bulantıma denk geldi hemde sevmediğim sigara beni daha cok tiksindirdi. sevmedigin sigara varsa kendine onu deneyebilirsin
_Hulya7106 bdonmeez çok güzel bir fikir aslında sevmedıgın sıgarayı içerek tiksinmek bunu hemen deneyecegım teşekkürler 🫶🏻☺️
Haticealp _Hulya7106 hemen bırakmıştım hatta tiksindim ama suan 30 haftaligiz aşırı derecede canım istiyor ama sabrettim diye elime alamıyorum 😒
_Hulya7106 Haticealp maşallah iradenize yolunuzun bitmesine çok az kalmış bence içmemeye devam edin nede olsa az kalmış 🥹
Hatice_11 _Hulya7106 aynen öyle canım. Bı sigara içmektense tatmin edecek kadr içmek daha mantıklı hem bebise de daha az zarar .keşke hiç icmesek bende sigara içiyorum ve çocuk istyrm . 🤦🏼♀️☺️
_Hulya7106 Hatice_11 rabbim kucağını doldursun canım benim sana da en hayırlısıyla nasip etsin dileyen isteyen herkese 🥹♥️
Ezgiyildiz944 _Hulya7106 neden Allah’ın bana verdiği canı emaneti zehirliyim diye düşünerek bıraktım cigerlerinde problem olabilir astım hastasi olabilir eğer ki evladinizi gerçekten seviyorsaniz içmeyin bırakın atin çöpe sigaralarinizi arkadaşlar