Seyma_kaya Byzyldrm 350 dolar ne zaman yaptıracağınızı bilmediğim den dolar üzerinden yazdım çünkü biz araştırırken tl alarak 8 buçuk civarıydı yaptırmaya gittiğimizde dolar arttığı için dokuz buçuk civarı yaptırmış olduk
runkli0606 Seyma_kaya cinsiyeti sana vermezler onun raporu ayrı oluyor doktorunla anlaşmalı yaptırdıysan ona gider cinsiyet raporu yoksa doktorun firmadan istemesi lazım
nilsubldn @Seyma_kaya merhabalar bende ankarada yaşıyorum tarama yaptırmadan direk bu testi yaptırmayı düşünüyorum salı günü 10 haftalık olunca yaptırmayı düşünüyorum sonuçları nerden atıyorlar acaba arayıp mı söylüyorlar bir de cinsiyeti nasıl öğrendiniz
Seyma_kaya nilsubldn imkan varsa eğer en güzeli kafa rahat ediyor diğer testler oran olunca insan strese giriyor hepimiz sağlıkla kucağımıza alır büyütürüz inşallah
runkli0606 Seyma_kaya ben devlet takiplşyim o yüzden firmayı kendim araştırıp fransaya gönderdim gelip kanı evden aldılar sürekli telefonla irtibat halindetdik sonuçlarına whatsapp dan attılar doktora gidecek raporun sadece cinsiyet yazan kısmında whatsapp dan gönderdiler eurofins firma şuan fiyatlar nasıl bilmiyorum. İsterseniz dilek hanımın numarasını verebilirim
Ece56 Seyma_kaya cinsiyeti size değil doktora söylüyorlar. Doktor arayıp size söyleyecek cinsiyetini. Testi yapanların cinsiyet söylemesi yasal değilmiş.
nilsubldn @Seyma_kaya benim daha takipli olduğum bir doktor yok hep farklı doktora gittim ama acaba bana söylerler mi cinsiyeti teşekkür ederim bilgileriniz için inşallah sağlıkla kucağımıza alırız❤️❤️
MiaBaslck Bende dün yaptırdım 8.750 tl verdim hiç umrumda değil verdiğim para da inşallah sonuçlarım temiz çıkar cinsiyet şuan en son düşündüğüm şey kan alınana kadar sorun yoktu ama dünden beri bir korku başladı
Mire Ben ankara intergende yaptırmıştım çok da güvenilir fiyat olarak her yerde ortalama 300-350 dolar
Seyma_kaya Cancan98 doktorla konuştuk ona söylemişler ama bizim haberimiz yok daha yenge ne söylediler balon patlatma gibi birlerler düşünüyoruz çünkü