Brilliant01 Merhaba. 28 haftalik gebegim 1 hafta once serklaj oldum bugun dikislerim alindi acilisim oldu. Benim gibi olan var mi?
Mutluanne-23 Brilliant01 bende oldum serklaj ama benim dikişlerimi doğumda alicak seninkini neden şimdi aldılar
Sara-2007 Brilliant01 27ci haftada serklaj yapmiuorlar bildigim kadariyla nasil oldu ve neden dikisleri aldilar?
Seydaa123456 Brilliant01 çok geçmiş olsun 22.hafta serklaj oldum bende 26+0 oldum sürekli yatıyorum çocuk asagıdamı baskın varsa ayaklarını yüksek yap havada tut sürekli tuvalete bile kalkma sürgü yap allah korusun dogum olsa bile yaşam sınırını coktan aşmış küvez tedavisiyle yaşıycak bir haftada gönlünü ferah tut kaç kilo suan bebeginiz
Seydaa123456 Brilliant01 içinizi ferah tutmaya calısın stres bile etkiler güzel düşünün güzel olsun inşallh dualarım sizinle ❤️
Sara-2007 Merhaba kızlar,simdi doktordan geliyorum ragim agzi kisalmam 18e dusmus cok korkiyorum ne onerirsiniz bana progesderon fitil,proluton iyne yapiyorum.tuvalet dışı kalkmiyorum neden kisaldi yine bilmiyorum.28di on gün once
Gulu36_ Sara-2007 ablacım vallaha niye oluyor bilemiyoruz ki bakıyorsun full yatıyor ayağa kalkmıyor bir sürü magnezyum iğne ilaç alıyor bir gidiyor hala açılma var nedendir bilinmiyor ki Rabbım yardımcın olsun kaç haftaliksin
Sara-2007 Gulu36_ canim benim Tşk ederim.28 haftalık oldum doktorum korkma yatarak devam edicez dedi.iyne yazdi Pazartesi hastaneye bir gaftalık yine yaticam.siz ne diyorsubuz peseri mi,?rahme aparat koyuluyor azerbaycanda pesari adı o koyulucak acaba o zararı olurmu?
[silindi] canım stres ypma sakın o da çok etkiliyo hmn kisaliyo bide üzüntüye gelmiyo kisaliyo dedi hemsrler banada pesser takıldı cnm bayiltmadan takiyolar