Kızlar adetime 4 gün kaldı bu gün 3 tane test yaptım 2 silik çizgi gösterdi 1 tanesi gebelik haftası gösteren testti ve 1-2 haftalık gösterdi ama benim hiç bir belirtim yok testi yaptıktan son halsizleştim acaba psikolojik olarakmı öyle bilmiyorum kan verdim ama sonuç belli değil daha normalmi acaba?

Bazı hamileliklerde belirti olmayabiliyomuş diye duymuştum ama geneli ağrı bulantı başdönme halsizlik vs olduğu için bize garip gelebiliyor

YncaY evet canım düne kadar dağ göğüs ucum fena kaşınıyordu o kayb oldu bu gün sabah karnımda adet olucakmış gibi ağrı oldu acaba diyorum psikolojikmi ya ama 3 farklı testte çıkmaz bence yoksa

Minikkush9496 benim normalde adete 4 5 gun varken boyle gergin hafif agrılar kramplar oluyodu olmayinca kendi kendime dedim niye olmuyor diye test yapınca cıft cizgiyi gordum 22 haftalık olduk bile

Cansuumesee sonuç çıktı canım 6,53 daha yeni qaliba ama normalmi bilmiyorum adete 4 gün kala bu sonuç 3 haftalık hamileliğe uygun geliyor

Minikkush9496 evet daha yeni 2 gun sonra tekrar kan verin artisina bakın benimde 14.8 cıkmısti banada kesin hamilesin demediler

Minikkush9496 10+2 hamileyim hiç belirtim yoktu göğüs hassasiyeti bile çok minikti hiç belirtim yok diye ihtimal vermedim ama hamileymişim belirtiler 5 haftalıkken çıkmaya başladı

Mom_82 canım test sonucum 6,53 çıktı doktoruma telefon ettim hamilelik ola bilir ama adet gününden 2 hafta sonra gel dedi hayırlısı bakalım

Minikkush9496 benim hiç belirtim olmadı 10.haftadan sonra göğüs hassasiyetim oldu uzun Bi süre o kadar mide bulantısı yorgunluk uyku hali vs hiç birini yaşamadım

Minikkush9496 o kadar bilemiyorum benimki tüp bebek ama kuzenim günü 5 6 gün geçtiğinde dahi 40 la falan öğrenmişti ona göre düşünürsek iyi bence

Minikkush9496 bence stres yapmayın kendinizde belirti de aramayın stres olumsuz etkiler falan belki inşallaah hayırlısı ile yükselir sonucunuz akışına bırakın pozitif olun

Minikkush9496 doktorlar kesinlikle en az 3. 4 gün geçmesini bekleyin diyorlar. Adetten önce yapınca sürünüyor insan

Pnrdl ay bunu okumam benj çok rahatlati 7.haftadayim hiç belirtim yok korktum