Ucankus Belfam valla ben elimde çok net görüyorum bu ay ovulasyon testi kullandım 28 inde çatlama oldu normalde hiç belirtim yoktu ama bugün başladı
Selinmoon Ucankus testin sahibine sor . Instagramda minnakkurabiyeler . Benim adetime 6 gün kala böyle çıktı sonra ertesi gün sabah erkenden yaptım silik belliydi . Sayfa yöneticisine sordum gebelik var dedi kan verdim çıktı ♥️ erken gösteriyor bu test
Ucankus Selinmoon evet canım kaset testte yaptım onda çıkmadı herhalde daha çok yeni 2 kere innovita yaptım 2sinde de gölge var yarın sabah ilk idrarla başka bir testle tekrar yaparım senin değerin böyleyken kaç çıktı
elfy12 Ucankus ya ben bu testi şimdi araştırdım diyor ki burda cıkan hayalet cizgiyi dikkate almayın resim atmayı beceremedim yapsam atıcaktım
Selinmoon Ucankus canım adetime 5 gün varken 33.3 çıktı bence var bu testler çok hassas . Sabah ilk idrarla dene lütfen
Ucankus elfy12 evet gördüm canım ama ben daha öncede yaptım böyle bir çizgi hiç görmedim dediğim gibi kaşık ağrılarım var batma belim sırtım falan da ağrıyor yoksa yapmıcaktım
elfy12 Ucankus hadi inşallah bu ay bekleyen herkesi sevinirsin Allah inşallah benimde iki gündür kasık ağrım var ama bakalım belirti için daha cok erken daha yumurtlama üstünden bir hafta geçti
Ucankus elfy12 benim de çatlama üstünden 8 gün canım bugün çok bariz ağrım oldu ve akıntım geldi testlerim biraz fazlaydı dün yaptım hiç bişey çıkmadı bugün çıkan ilk idrarla değil