Ucankus EslemBosnak biliyorum canım bende 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım umutlanmıyorım o yüzden 😍
Ucankus aysenuroztunc yok canım 2 ay önce kimyasal yaşaşdım zaten o yüzden hemen kan vermek istemiyorum adet günü kan veririm
Ucankus tazeanne123_ pazartesi sağlık ocağına veririm canım şuna olsa da çok erken zaten 2 ay önce kimyasal yaşadım o yüzden zaman geçsin biraz
Selinmoon Ucankus testin sahibine sor . Instagramda minnakkurabiyeler . Benim adetime 6 gün kala böyle çıktı sonra ertesi gün sabah erkenden yaptım silik belliydi . Sayfa yöneticisine sordum gebelik var dedi kan verdim çıktı ♥️ erken gösteriyor bu test
aysenuroztunc Ucankus geçen ay burda bir arkadaşımda yalancı pozitif vermişti o canım onun çizgisi de daha belirgindi hatta sen başka ğredictor early testini al o daha çok güvenilir
Ucankus aysenuroztunc biliyorum canım evde bi sürü kaset testim var o yüzden şimdilik almıyım varsa yarın daha çok belli olur zaten pazartesi sağlık ocağına giderim 2 ay öncede kimyasal yaşaşdım çok fazla ümitlenmek istemiyorum freely mavi kaset teste de gördüm aslında ama çekince tam belli olmuyor
Belfam Ucankus benim de 9-10 gün var akıntım biraz arttı bide hafif adet sancısı var psikolojik mi oluyor acaba diye düşünüyorum 🤔 akıntım süt gibi kıvamı önemli mi acaba
Ucankus Belfam benimde bugün öyle oldu canım karnım ağrısı kasıklarım biraz yürüdüm yürüdükten sonra beyaz sakındım geldi