Duygu8178 Merhaba bayanlar. 5 + 4 olanlar sohbete ne dersiniz. Ne durumdasınız. Ne gibi belirtileriniz var
Gixemm Duygu8178 son adetime göre 6 hafta ultrasona göre 5+1 deyim benim de bulantın yok şükür ama iki gündür adet olacakmışım gibi bel ve kasıklarım ağrıyor
Mervs Yakın diye yazayım dedim ☺️ 6+2 gögüs hassasiyeti asla geçmedi çok sızlıyor bel agrım var geçen hafta keseyi gördük yarın Allah nasip ederse kalp atışı duymaya gidecegiz 🤲🏻
An53 Benim de 5+1 bugün mide bulantısıyla uyandım daha çok erken değil mi bilmiyorum ama betam çok yüksek o yüzden doktorum olabilir dedi Göğüs ağrım ve ara ara kasıklarımda gerilme var
Duygu8178 An53 benimde öyle. Genelde kahvaltı sonrasında mide bulantım oluyor. Bugün kasık ağrım çok yok ama. 2 hafta sonrasına kontrole çağırdı zaman geçmiyor
Escag 5+3 beta 1378 çıktı bel kaşık ağrım oluyor başka bir sıkıntım yok daha kese için gitmedim haftaya çarşamba gideceğim
Gixemm Escag aslında gitseniz keseyi ve yolk görürsünüz bence ama haftaya giderseniz kalp atışınıza görürsünüz
Duygu8178 Escag yani kese için gitseniz de sizi iki hafta sonra cagiracaklar zaten kalp atışı için. Sadece kese var mı yok ve rahim icinde mi ona bakıyorlar kese için gittiğiniz de. Benim öyle oldu
Aysedmr Ecemnm ben🫢 7+2 sadece sabah bulantım olur gibi oluyor 2 gündür ama onun haricinde herşey normal 😂 ilk hamileliğimde 6. Haftadamdan sonra hiçbiri şey yiyemiyordum 4 ay hep kustum bunda güzel geçecek gibi sanki ❤️