Sunshine__ cokkasmabeabi Pamuklu Bayan Düğmeli Pijama Takım, %100 Pamuk, Modelin Ölçüleri: Boy: 1.78, Göğüs: 85, Bel: 72, Kalça: 95, Numune Beden: M/38/1, Ürünlerimiz STRAWBERRY etiketi ile gönderilecektir. Şeklinde yazıyor ama
cokkasmabeabi Sunshine__ okudum da yoruma baktım boy 1.58 paça tam kurtarmış. Birine de sorularda ağ kısmından itibaren 88 cm demiş emin olamadım. Boy uzun olunca böyle uzaktan uzağa alisveris riskli oluyor ya. İade etmesi bir ton dert 😒
cokkasmabeabi Sunshine__ miss dünya Lisa olması lazım satıcı onda da güzel ürünler var. Beğendim ilk attığıma sordum üretime girecek mi diye hayır derse ordan bi şansımı deneyeceğim artık deneme yanılma
Sunshine__ cokkasmabeabi Öyle valla normal bi mağazada en ucuz 500 lira internetten daha uygun oluyor
Sunshine__ Deletedmom0071 Neden peki bence gecelik daha zor kanaman bir şeyin olsa rahat edilmez çocuğu emzirirken de zor olabilir sadece çünkü üstten bir kaç düğmesi var özellikle ilk doğumsa bence pek kullanışlı olmuyor diye düşünüyorum
Deletedmom0071 Sunshine__ normal doğumdan sonra zaten depend giyiyorsunuz. Üstelik bacaklarınızı açıp yatmanız gerekiyor dikişiniz oluyor genelde iyileşmesi içim evde bile. Bunun yanında alttan muayeneye geliyolar ikidebir pijama çıkartmakla uğraşamazdınız her yeriniz ağrıyorken. Bunun yanında tuvalete gidiyorsunuz ve uzun süre idrarınızı boşaltamıyorsunuz. Hastanede pijamalarımızın yerleri süpürmesini ardından da yatağınıza geri dönmek istiyorsanız başka tabii. Bunun ya ında benim geceliğimin 5-6 tane düğmesi vardı emzirirken hiç problem yaşamadım ve tesettürlüyüm her yerim güzelce kapandı. Benim tecrübelerim bu yönde.
Bekaske Mrsfly ben bunu alacağım benim cok hosuma gitti fiyatı da cok uygun bence bir tane degil lohusalıkta genel olarak evde pijamayla duracağım için birkaç tane alacağım öyle bin liralar vermek istemiyorum sonrasında giyemeyeceğim şeyler için
EdaDeyis Mrsfly Trendyoldan yeni aldim Miss Dünya Lissa sayfasina bakabilirsiniz kalitesi kumaşı kullanilabilir oluşunu çok beğendim fiyatlari da 300-500 civari
Sunshine__ Deletedmom0071 Hımm anladım teşekkürler verdiğiniz bilgiler için çok yardımcı oldu ben bunları bilmiyordum evet o yüzden boydan gecelikler daha iyi olur 🤭😊
Deletedmom0071 Sunshine__ bir de Şubatta Ankarada yaptım doğumu herkes üşürsün falan dedi ama tam tersi çok sıcaktı hastane 😂 ben pijama giysem onca dertte çıkartmak yerine komple bezle uyurdum umrumda da olmazdı çünkü cidden insanın canı çok yanarken o sırada hiçbir şeyle uğraşmak istemiyorsun 🙃 ama sezaryende pijama daha mantıklı gerçekten onlar zaten sadece karnı kontrole geliyorlar alt taraf kanıyor falan pijama daha iyi tutar. Gerçi onda da belki lastiği rahatsız edebilir o bölgeyi bilemem 🤷🏻♀️
Sunshine__ Deletedmom0071 Alttan muayene ederlerken acıyor mu doğumdan sonra bakmaya geldik lerinde bide evet bencede sezaryen de bi yandan ikili pijama iyi bi yandan kötü lastiği dediğin gibi can acıtabilir ama alttan kanama olduğu için de alt pijama rahat olabilir ne bilim ya aman her şeyin bi zorluğu var
Deletedmom0071 Sunshine__ depend taktığınız için kanama hiçbir yere çıkmıyor gecelik de giyseniz o konuda içiniz rahat olsun. Eve geldim altımda sadece dependle dolaştım ki benim lohusalığım 58 gün sürdü. Ona rağmen 1 kere sızıntı olmadı. Yok yok sadece bakıyorlar enfeksiyon şişlik vs var mı diye öyle ellemiyorlar yani. Sadece açmak lazım işte o yüzden gecelik daha pratik.
Sunshine__ Deletedmom0071 Eee iyi bari zaten dikişten çok korkuyorum 😞😭 depend şart yani kısaca olmadı bende uzun gecelik alıyım tesettürlüyüm o yüzden bulmak biraz daha zor oluyor yok orası kapalı olsun yok burası kapalı olsun bide normal doğuma girerken siz başınıza başörtü mü takdınız
Deletedmom0071 Sunshine__ ben Hacettepede üniversite hastanesinde doğurdum oraya tüşbent vs hbi şey almıyolar özellerde de gerçi almıyolar diye biliyorum ama. Bone var ondan isteyince veriyolar. Bana suniyi bir verdiler benim akıl falan gitti zaten doktor harici odada kimse yoktu. Oramı açıyorum başımı hiç düşünemedim 😅 doğumhaneye çıkışında annem hemen örttü başımı sorun olmadı 😅 kesik dikiş vs hiç uyuşturulmadı bende ama kesilip dikildiğini söylediler öyle öğrendim hiiiiç hissetmemişim düşünün 😅 o yüzden onda da hiç endişelenmeyin 😅
Sibelnogma Sunshine__ depend takmıyorlar artık ben aldım ama takma daha tahriş yapar dedi hasta bezi taktı gerçekten de acıtmadı dikişimi
Sunshine__ Deletedmom0071 Çevremde o keseyi dikişi hisseden çok olmuş o yüzden korkuyorum kuzum bide doğuma bu doktorların hemşirelerin takdığı arkadan bağlamalı boneler varya onunla girmeyi düşünüyorum hastaneden verdikleri çok ince bide yanımda eşimden başka kimse olmck oda aklına gelir de getirirse başörtü takarım getirmezse diye önlem almayı düşünüyorum 😁😁
Sibelnogma Mrsfly odada sancı için ipli bağlamalı elbise aldım malum kolay Pendik’lerinle diye 😂 evdede giyerim emzirmeli şeyli 😂 onun dışında lohusa takımm ve elbisem vardı tesettür zaten 1 hafta giyiliyor gelenim olmaz acık alıyorum hep kış bebesi ev hamam gibi oluyor zaten kasmayın bence Waikiki de ayrı ayrı takım yapabilirsin var lohusa parçaları bir kısakol bir hırka bir pjema gibi oldu bitti
Mrsfly Sibelnogma ya waikiki den ben bi oijama almıştım başka bir amelyat için o kadar kalitesizdiiiki anlatamam