Gizemlibirisi Mrsfly depend kullanırsan sorun olmaz.gozunde buyuttugun gibi bişey değil.bende ilk doğumda bir valiz götürdüm pişman oldum hepsini geri getirdik evde kullandım.rabbim kolay kurtarsin hepimizi sağlıklı sıhhatli
Nurcihannan Ben gebeliğe özel almadım açıkçası doğumdan sonrada kullanabilmem için normal bir pijama takımı aldım 1 beden büyük zaten doğumdan sonra giyilcek. İşin içine lohusa ismi girince fiyatlar 3 katı 😅
Nur001 Kızlar fotoğraf çekilmek için ayrı alın derim bebeler üşümesin diye yaz günü klima açmıyorlar sıcaktan yanıyorsunuz olabildiğince ince ve pamuklu pijama alın uzun kol değil kısa kol sabahlıklı kullanın ilk pijamanızı odada kimse yokken sabahlığı çıkarıp rahat emzirirsiniz
Sema166 Mrsfly Resim eklemeyi bilmiyorum canım ama hemen hemen aynısı var tredyolds kuzenim aldı gayet memnun miss dünya lissa marka 400 tl filan olması lazım bakabilirsin 🙃
Sunshine__ cokkasmabeabi bende uygulama yokta canım resim olarak atabilir misin herkes çok beğenmiş merak ettim doğrusu bi türlü Bende güzel bir şey bulamadım
cokkasmabeabi Sunshine__ 300 lira ama sadece s beden var stokta.Trendyolda suwen markasına girip hamile pijama diye filtre yaparsanız çıkıyor hemen.
cokkasmabeabi Mrsfly ahahahahah normal doğum olursa arada karninizdan rahme doğru bastirirsiniz öyle de içinde kalan kan kolay çıkıyor
Sunshine__ Kızlar Trendyol dan Strawberry markasından pijama takımı alan var mı fiyatları çok uygun ve çok güzel görünüyor şaşırdım
Sunshine__ cokkasmabeabi Pamuklu Bayan Düğmeli Pijama Takım, %100 Pamuk, Modelin Ölçüleri: Boy: 1.78, Göğüs: 85, Bel: 72, Kalça: 95, Numune Beden: M/38/1, Ürünlerimiz STRAWBERRY etiketi ile gönderilecektir. Şeklinde yazıyor ama