Var mı aynı durumda olan? 🤔
39+2 Tık yok 🙄🤷🏻♀️🤔
Seymacakir ben 39 hic gelme belirtisi yok ayakları sag tarafımda canimi acıtıyor
Seymacakir 39 olduk bekliyoruz yalancı sancı bile yok ara ara bı çatı ağrısı ..
Bende 39 kızlar ne yapsak ya ben adaçayı ve hint yağını denemeyi düşünüyorum artık
40 haftayı geçip suni almak istemiyorum kendiliğinden başlasın istiyorum
muhteriz Aynen yaa
muhteriz Ne yapıyormuş ki onlar? Ben de yürüyüş yapıyorum, merdiven inip çıkıyorum, hiç oturmuyorum ama yok 🤷🏻♀️ Durdukça da karnım çatlamaya başladı. Kaldı ki; 39+2’yiz, gel geliyorsan değil mi yani :)
Allah’ım biz neden doğuramıyoruz artık 🙈
Seymacakir Rahmi uyarıp Kasılmaları başlattığını okudum en azından adaçayı içmeyi deneyeceğim inşallah işe yarar.🤷🏻♀️
Bence doktorunuza sormadan adaçayı kullanmayın kanamayla alakalı ciddi sıkıntı yaratabilir
muhteriz 40+0’dan sonra mı suni sancı vermeleri gerekiyor artık? Yasal olarak ne zaman doğumu mecburi başlatıyorlar acaba 🤔
Bizde 39+1 olduk ama ne bir sancı ne bir kasılma ne de su, nişan vb durumlar var 😔 heyecanla bekliyorum ama tık yok
Seymacakir
Genellikle 40+0 ı bekliyorlar suni sancı için ama bu doktorların her birine göre değişebiliyor benimki bugun bana o sekilde söyledi 39+1 im baslatamam suan bekleyelim dedi
Genellikle 40+0 ı bekliyorlar suni sancı için ama bu doktorların her birine göre değişebiliyor benimki bugun bana o sekilde söyledi 39+1 im baslatamam suan bekleyelim dedi
Seymacakir ben de 39+3'teyim. Bi belirti tok. Doktorum bisey olmazsa 41de rahim agzina yumusatici fitil koyup dogumu baslatiriz dedi