Seymacakir ben 39 hic gelme belirtisi yok ayakları sag tarafımda canimi acıtıyor
Seymacakir 39 olduk bekliyoruz yalancı sancı bile yok ara ara bı çatı ağrısı ..
  • Bos bunu beğendi.
Bende 39 kızlar ne yapsak ya ben adaçayı ve hint yağını denemeyi düşünüyorum artık
    muhteriz Ne yapıyormuş ki onlar? Ben de yürüyüş yapıyorum, merdiven inip çıkıyorum, hiç oturmuyorum ama yok 🤷🏻‍♀️ Durdukça da karnım çatlamaya başladı. Kaldı ki; 39+2’yiz, gel geliyorsan değil mi yani :)
      Seymacakir Rahmi uyarıp Kasılmaları başlattığını okudum en azından adaçayı içmeyi deneyeceğim inşallah işe yarar.🤷🏻‍♀️
      • Bos bunu yanıtladı.
        muhteriz adacagi kani sulandiriyormus, sonra kanama durmuyormus. Oyle derdiler sanki
          Bence doktorunuza sormadan adaçayı kullanmayın kanamayla alakalı ciddi sıkıntı yaratabilir
          muhteriz 40+0’dan sonra mı suni sancı vermeleri gerekiyor artık? Yasal olarak ne zaman doğumu mecburi başlatıyorlar acaba 🤔
            Bizde 39+1 olduk ama ne bir sancı ne bir kasılma ne de su, nişan vb durumlar var 😔 heyecanla bekliyorum ama tık yok
            Seymacakir
            Genellikle 40+0 ı bekliyorlar suni sancı için ama bu doktorların her birine göre değişebiliyor benimki bugun bana o sekilde söyledi 39+1 im baslatamam suan bekleyelim dedi
            Seymacakir ben de 39+3'teyim. Bi belirti tok. Doktorum bisey olmazsa 41de rahim agzina yumusatici fitil koyup dogumu baslatiriz dedi
            Bos ay o zaman içmeyeyim ya ne olur ne olmaz 🤦🏻‍♀️
            • Bos bunu yanıtladı.
              muhteriz doktoeunuza sorun oyle icin isterseniz, bir de papatya cayini duydum etki ediyor diye aklimda kalmis ama emin degilim 🤷‍♀️