muhteriz Ne yapıyormuş ki onlar? Ben de yürüyüş yapıyorum, merdiven inip çıkıyorum, hiç oturmuyorum ama yok 🤷🏻♀️ Durdukça da karnım çatlamaya başladı. Kaldı ki; 39+2’yiz, gel geliyorsan değil mi yani :)
39+2 Tık yok 🙄🤷🏻♀️🤔
Allah’ım biz neden doğuramıyoruz artık 🙈
Seymacakir Rahmi uyarıp Kasılmaları başlattığını okudum en azından adaçayı içmeyi deneyeceğim inşallah işe yarar.🤷🏻♀️
Bence doktorunuza sormadan adaçayı kullanmayın kanamayla alakalı ciddi sıkıntı yaratabilir
muhteriz 40+0’dan sonra mı suni sancı vermeleri gerekiyor artık? Yasal olarak ne zaman doğumu mecburi başlatıyorlar acaba 🤔
Bizde 39+1 olduk ama ne bir sancı ne bir kasılma ne de su, nişan vb durumlar var 😔 heyecanla bekliyorum ama tık yok
Seymacakir
Genellikle 40+0 ı bekliyorlar suni sancı için ama bu doktorların her birine göre değişebiliyor benimki bugun bana o sekilde söyledi 39+1 im baslatamam suan bekleyelim dedi
Genellikle 40+0 ı bekliyorlar suni sancı için ama bu doktorların her birine göre değişebiliyor benimki bugun bana o sekilde söyledi 39+1 im baslatamam suan bekleyelim dedi
Seymacakir ben de 39+3'teyim. Bi belirti tok. Doktorum bisey olmazsa 41de rahim agzina yumusatici fitil koyup dogumu baslatiriz dedi