• Gebelik
  • Kaç çocuğunuz var ve kaç haftalık hamilesiniz

imrn_smsk 4 çocuğum var 3 kız 1 erkek, 5. Hamileyim bu da kız, 4 tane çiçek gibi kızım 1 tane Aslan parçası oğlumla mutluyum 🥰🥰

Delidolu oyy ne güzel kızınız var MaşAllah annesinide düşünürmüş canım normal miğde bulantısı olması geçer doğuma kadar🥰

Elfve canım herşeyin bi kolaylığı oluyor mutlaka Rabbim bir şeyin zorluğunu veriyosa kolaylığınıda veriyor en çok bunun için dua ederim hep kolay olsun diye sende et inşAllah zorlanmazsın yine🤲🏻

pinkpanter72 Benim oğluşum da Eylül ün 2 sinde doğdu şimdi ikinci bebişime hamileyim oda Eylül ün ilk haftasına denk geliyor bende sizin gibi aynı güne denk getirecektim maalesef 2 si hafta sonuna denk geliyor

imrn_smsk benim 20 aylık kızım var ikinci bebegime hamileyim oglumuz olacak inşallah 31 haftalıgız

imrn_smsk 3,5 yaşında bi kızım var ikizlere hamileyim bir kız bir erkek 23 haftadayım 🌸

imrn_smsk amin inşallahh🥰 sabırsızlıkla bekliyorum en çokta hissetmek istiyorum🙈🙈

imrn_smsk 17 aylık bir kızım var Salı günü de ikinci kızım geliyor 😍 hep ikizim olsun istemiştim böyle nasip oldu ikiz gibi olsunlar istedik. Size de Allah bağışlasın

imrn_smsk Allah bağışlasın inşallah canım. Gerçekten öyle şansıyla rızkıyla gelsin inşallah beraber büyürler🌸