Mahirissmoms Selam kızlar bugün doktorum sol kasık da olan bebek genellikle kızzz oluyor dedi sizce de öyle mi😁
ZumrasMom_ Mahirissmoms ben de sağ tarafta toplanan bebeklerinin kız olduğunu duymuştum. Benim de hep sağdaydı. Cinsiyetimizde kız ama büyüdükçe sol tarafıma geçiyor sanki
Nazliiiiiiiiii Mahirissmoms hiç öyle heves etme ben de öyle duymuştum hep solum ağrırdı ilk aylar ama erkek 😀
Mahirissmoms Gmzkzk yumurtlama solda olunca kızzz oluyor Muş ama Benm nerde yumurtlama bilmiyorum yumurtlamanın solda olduğunu nerden anladın
Nazliiiiiiiiii Mahirissmoms benim de soldaydı tamamen tesadüf bence cinsiyeti ama Allah gönlüne göre versin ☺️
Mahirissmoms Gmzkzk öyle olunca kız oluyormus benimde kese solda genellikle solda olunca Kız oluyor dedi
LamiyaCetinkaya Mahirissmoms kız Allah iyiliğini versin 😁 Öyle şey olur mu ya, bebek ben kızım hadi sola geçeyim mi diyor acaba ? Benim bugün sağ tarafımda sertlik oldu o zaman yine oğlum mu oluyor 😁🤷
Gmzkzk LamiyaCetinkaya sağ kasık ve sol kasıktan yumurtalamayla alakalı die biliyorum sonrasında olan tarafa gecmek degil ama tabi oda saçma bazı insanlarda tutuyor ayrı . Tek yumurtalığı olanlar hem kız hem erkek cocukları oluyor bazı yörelerdeki batıl inançlar 😂