GaMze-koran35 umut123_ bizde 23 haftalık olduk çok şükür yarısını geride bıraktık sağlıkla gelsin bebisler
umut123_ Honeyss yaa inşallah çok güzel geçer, benim doktorum 23 gibi detaylıyı önerdi beklemek çok zor geliyor
umut123_ Youngmotherr sağlıkla kavuşun inşallah çok az kalmış belki her an gelebilir minik 😍 zaman geçmiyor bundan sonra sanki 30lu haftaları bekliyorum heyecanla
umut123_ YigitPoyrazMomm maşallah umarım çok güzel geçer kontrolünüz 😍 mavi kalpten erkek olarak mı algılamalıyımmm 🥰
Babyakca2891 umut123_ bizde yarın 23 haftalık olucaz inşallah haftaya cuma şeker yüklemesi var detaylıda bir sorun çıkmadı çok şükür allaha cinsiyetimiz kız ismimiz Akça olacak allah nasip ederse 🤲🤲
umut123_ Babyakca2891 maşallah sağlıkla gelsin minik kızınız 😍 şeker testiyle birlikte rahat bir oh çekebilirsiniz artık testler bitiyor doğum yaklaşıyor 😍
minikmucizeemaak umut123_ 21+3 den merhaba 🤰 Sağlıkla tamamlayıp, sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütelim bebişlerimizi 🫶🏼 Oğlum olacak Allah’ın izniyle, Salı günü de detaylımız var🍭
umut123_ minikmucizeemaak çok az kalmış minik adamı görmeye günler hiç geçmek bilmiyor haftaya cumartesi de biz göreceğiz inşallah 😍 umarım çok güzel geçer kontrolünüz sağlıkla gelsin kuzucuk 🥰
Ihlamurrengi 21+3 ten selamlar. 2-3 gündür akıntım sanki yapışkan gibi ve idrar kokuyo gibi kızlar. Sizde var mı böyle bi durum?
umut123_ Ihlamurrengi kontrolünüzde muhakkak söyleyin doktora bende geçmeyem bir enfeksiyon var tahlil isteyeceğim artık bol su içmeye devam edin belki az su içmekten kaynaklı da olabilir havalar çok sıcak çünkü
minikmucizeemaak umut123_ Ay evet 5 Temmuz da randevuyu almıştım o zaman geçti de şu 3 gün geçmiyor sanki 🥹 Aminnnn hepimiz çok güzel haberlerle çıkalım randevumuzdan sağlıkla 🫶🏼 İnşAllah yüzlerini de çok güzel gösterirler bize 🩵
Ustunneliff umut123_ 20+2 günlük oldu bugün🩷 cinsiyeti kız detaylı ultrason içinde haftaya perşembe gidiyorum ☺️
umut123_ Ustunneliff ay maşallah kızlarımız büyüyor o zaman aramızda iki gün var sadece sağlıkla kucağımıza alalım konrolü de çok güzel geçer inşallah 🧿😍
umut123_ _mom3434 sabahla akşamı akşamla sabahı zor ediyorum. Eşimlede ayrıyız bu süreçte zaman ağır akıyor sanki 🥲 inşallah kontrolünüz çok güzel geçer cinsiyetiniz ne acaba 😍🧿
umut123_ minikmucizeemaak kesinlikle en çok merak edilen yüzü bebişlerin 😍 son kontrolde doktorumuz 4 boyutlu baktı ama bizimki tamamen sırtını dönmüştü bu defa çikolata stoklu gideceğim 🥰