2018istanbul İnsanlar tuhaf olumsuz şeyleri sürekli söylüyorlar. Ister istemez de bilinç altıma yerleşiyor. Söylemisken sorayım 😁 Süt sağma makinan manuel mi weeden memnunmusun?
Biberon 🍼 Dr.Browns mu? Avent mi? Ve sütüm gelmezse korkusu😖
Aybuke35 gittiğim hamilelik eğitiminde lansinoh mommanın yavaş akışının uygun olduğunu söylediler, ben onu yanımda götüreceğim. Ya da medela calma bu konuda en iyisiymiş ama ihtiyaç olursa alırım diye düşünüyorum.
Banada aynisini soylediler ama bebegimi kucagima alinca geldi ki gelmeseydi de sorun degildi
Biberon konusuna gelince ben mamajoo alicam kullanan arkadaslarim cok memnun anne gogsune en yakin biberon ödülü almis gaz onleme valfi var aklinizda bulunsun
Biberon konusuna gelince ben mamajoo alicam kullanan arkadaslarim cok memnun anne gogsune en yakin biberon ödülü almis gaz onleme valfi var aklinizda bulunsun
Aybuke35 bence kendinizi bu sekilde hic strese sokmayin. O anda bebeginiz icin en uygun olan ve en saglikli olan neyse onu yapmaya odaklanin. Sutunuz gelmese nolmus.. bebek 1-2 gunde mamaya aliscak degil ya.. :)
Benim bir arkadasim bir kac ay once dogum yapti. Yapmadan once bi suru buyuk konustu asla mama vermicem diye.. idealist anneler olarak hepimiz aynisini yaptik. Sonra malesef biraz sorunlar yasandi dogum esnasinda ve dedi ki “o anda tek onemli olan bebeginin doydugunu bilmekmis”. Yani kendinizi hic strese sokmayin bu konuda. Insallah bebeginiz icin en guzel ve dogrusu olacaktir zaten ☺️🙏🏻 Benimde son 27 gunum ama insanlarin soylediklerine hic kulak asmamaya ozen gosteriyorum. Sonucta Rabbim bu bebekleri bize nasib ediyor ve en dogrusunu hissettirtcektir☺️ Cok sevgiler🙏🏻❤️
Benim bir arkadasim bir kac ay once dogum yapti. Yapmadan once bi suru buyuk konustu asla mama vermicem diye.. idealist anneler olarak hepimiz aynisini yaptik. Sonra malesef biraz sorunlar yasandi dogum esnasinda ve dedi ki “o anda tek onemli olan bebeginin doydugunu bilmekmis”. Yani kendinizi hic strese sokmayin bu konuda. Insallah bebeginiz icin en guzel ve dogrusu olacaktir zaten ☺️🙏🏻 Benimde son 27 gunum ama insanlarin soylediklerine hic kulak asmamaya ozen gosteriyorum. Sonucta Rabbim bu bebekleri bize nasib ediyor ve en dogrusunu hissettirtcektir☺️ Cok sevgiler🙏🏻❤️
Aybuke35 yorumlara bakmıştım kimisi çekiş gücünü fln beğenmemiş ama ben memnun kalmıştım bebek bazen emiyor küçük olduğu için hepsini içmiyor tek göğsü emiyor uyuyor fln süt kalınca göğüste rahatsız ediyor öyle zamanlarda kullandım o yüzden bana iyi gelmişti manueldi. 1 yaşına girince çocuk artık kullanmıyorum diye atmıştım sonra bi dönem bogazları rahatsızlandı iştahı kesildi 3 4 gün emmedi çok rahatsız oldum mecbur gidip aynısından aldı eşim.
Aybuke35 Dr. Brownsun haznesinin içinde gaz önleyici aleti var. Aventin ise emzik yerinde. Son çıkan ürününe dikkat edersen görebilirsin. O da gaz önleyici özelliğe sahip. Fakat sütün gelmezse de görüşüne damlatma yöntemi ile bebek seni emerken göğüsüne mama damlatabilirsin. Unutma bebek emdikçe o süt gelecek. Biberona alıştırma 💕
Aybuke35 sezeryan oldum ve sütüm hemen geldi hatta kızım sanki aylardır emiyormuş gibi emmişti. Hiç bir sıkıntı çekmedim . Şuan ikinciyle hamileyim inşallah buda öyle olur . Sizin de hemen sütünüz gelir inşallah takmayın kafaya ben gelmediği takdir de aldırmayı düşünüyorum ve avent aldırırım 👍🏻
2018istanbul levent hastanesi nts beklerken bilgilendiriyorlar anne adaylarini🐣
Yogurtlupilav merhaba ben de dr browns cam 270ml aldım şimdi çok büyük geliyor gözüme sizinki kaç ml acaba? Bir de eğitimde emzikten bahsedildi mi hiç ?
Benim Doğum yapacağım hastanede biberonla ilk etapta mama verilmiyor,mama illa verilecekse şırınga ile veriyorlar. Biberon istemeleri tuhafıma gitti açıkcası
Aybuke35 sütün gelse de gelmese de emzir sen. Bebiş emdikçe iner sütün. Biberona alışsın istemiyorsan şırınga yöntemiyle verebilirsin ya da kaşıkla ama bana çok güvenli gelmiyor bu yöntemler. Şırıngaya aniden basarsan çocuk tıkanabilir. Aventi kullanıyorum memnunum
Aybuke35 38+2 de sezeyan oldum, bebeğim şu an 24 günlük, sezeryan olursan sütün gelmez tamamen bir uydurma , bebeğim doğar doğmaz emzirdim ve hala da ne biberon ne de pompa kullanmama gerek kalmadan emdi. Emzirdikçe süt artıyor, su içtikçe sütün olmaması mümkün değil. Sütüm gelmeyecek fikrini önce kafandan atman lazım. Biberon dr browns aldım, en az gaz yapan o diye araştırmıştım. Ama kullanmadım hiç, yine biberonu al ama kullanmak zorunda kalmazsın inşallah
Aybuke35 Doğumdan 3 veya 4 gün sonra sütün gelir canım hiç endişe etme zaten o süreçte beyaz sıvı geliyor bebek onu emer sürekli emzir ama o 3-4 gün çok az mama vermen gerek şiringa yada biberonla oda sarılık olmasın diye verilir zaten ama onun belli cc leri var kimseyi dinleme çevrenden
MamaB eğer ihtiyaç olursa kullanın ama hastaneye götürmeyin, ilk etapta önemli olan çocuğun size alışması dedi. Bende aventin ultra softlarından aldım, eve döndüğümüzde kullanabilirim.
Aybuke35 ben lansinoh almıştım anne göğüs ucuyla bir o yüzden çocuk sizden yana sıkıntı çekmez sizde aynı şekilde tercih ederim size bir bakın isterseniz
https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/medela-calma-biberon-150-ml-392119360?gclsrc=aw.ds&&pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232247127*22323999807*58375851687*%7Btype%7D*392119360*aud-393702509967:pla-373135314910&gclid=EAIaIQobChMIj9nRoNmB3wIVWqWaCh1p3w74EAQYASABEgLQL_D_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Bebek anne memesi emer gibi emmediği sürece mama veya süt gelmiyormuş bu biberonda. Emme hareketi yaptıkça süt geliyormuş. Bu yüzden anne gögsünü reddetmeyi engelliyor. Bebeklerin anne memesinib reddetme nedeni diğer biberonlardan kolay bir şekilde süt aktığı için anneden emmek ona zor geliyor ve kolayı tercih ediyor.
Bebek anne memesi emer gibi emmediği sürece mama veya süt gelmiyormuş bu biberonda. Emme hareketi yaptıkça süt geliyormuş. Bu yüzden anne gögsünü reddetmeyi engelliyor. Bebeklerin anne memesinib reddetme nedeni diğer biberonlardan kolay bir şekilde süt aktığı için anneden emmek ona zor geliyor ve kolayı tercih ediyor.
Aybuke35 sezeryan doğum yaptım, sütüm geliyordu ama emmedi bebeğim mama verildi sarılık olmasın diye şırıngayla. Ben de avent biberon almıştım doğumdan önce ama hastaneye götürmedim. Bebeğim 1 hafta küvözde kaldı. İlk 1 gün sütüm yetersizdi. Yetmediğinde yine mama verildi. Sonra da sütümü sağıp götürdüm biberonla verildi markasını bilmiyorum. Son 2 gün emzirmeye çağırdılar. Gayet güzel emdi. 22 günlüğüz süt ve emme sorunumuz yok çok şükür🙏🏼 Hiç dert etmeyin gelir sütünüz, mama verilse de dünyanın sonu değil, aç kalması daha büyük problem