Sevimlii00 Kızlar kan uyuşmazlığı testim pozitif çıktı. Doktor üniversite hastanesine sevkimi yaptı. Başına böyle bişey gelen varmı nasıl bir yol izlediniz 😕
Egeminannesi Sevimlii00 ilk gebelikte bı şey olmamıştı ikincide kanamam olmuştu yine yapmışlardı iğne ptsi tekrar gitcem.igne yapacaklar
Mercimekin-annesi44 Sevimlii00 korkmayın yatış gibi gösterip iğne yapıp çıkıyorsunuz kalmıyorsunuz iğne biraz yakıyor ama öyle aşırı derece de bi ağrı sızı olmuyor ☺️ ben hem ilk gebelik ve doğum da yaptım hemde ikinci de
Sevimlii00 Mercimekin-annesi44 işte sonuç negatif çıksaydı bende iğne olup çıkacaktım ama pozitif çıktığı için sıkıntıymış 😕
Asel-2023 Sevimlii00 bende de var haftaya ignem var 3.cu bebeğim ilk ikisinde de oldum biri 41+6 da ikincisi 40+2 de doğdu korkma
Sevimlii00 Churcill sevk yazınca çok endişelendim yaa 😢 benimde ilk gebeliğim. Doktor direk erken doğum bilmem ne dedi çok endişelendim çok kötüyüm şuan 😢
Bebegim_38 Sevimlii00 pozitifin titresi önemliymiş. Benim bir kez pozitif çıkmıştı ama düşük titreliydi fakültede ve devlet hastanesinde yapılan testte negatif çıktı. Pozitifse takip ederiz demişti, titre yükselirse de tedavi oluyormuş.
Sevimlii00 ahsengl Dün yapıldı kan testim 28 haftalıkken yani. Bugün de sonucunu almıştım. Doktor direk üniversite Hastanesi’ne gitmelisin testin pozitif çıkmış dedi 😞
Bebegim_38 Sevimlii00 olmaz Allah korusun tedavisi var nasılsa içinizi ferah tutun. Böyle durumlarda fakülte takip ediyor perinatoloji bölümü genelde.
busrankan Benim ilk gebeliğimde çocuk doğunca ortaya çıktı pozitif çıktı sonuç çocuğa iğne yaptılar negatif çıkınca anneye iğne yapıyorlar
Sevimlii00 busrankan allah allaaahh beni mi panikletiyor bu doktor anlamadım ki. Bir sürü olumsuz şey söyledi kafama takıyorum şuan deli gibi
busrankan Sevimlii00 takmayın kafanıza lütfen dördüncü hamileliğim hatta devlete gittim ücret vermemek için doktor yapmayı tercih etmedi kanamanız felan oldu mu ki
Didemcann Sevimlii00 iğne için yatış veriliyor bende de öyle oldu bizde korkmuştuk ama sonrasında ogrendikki iğne pahalı olduğu için ve sgk nın karşılaması için yatış gerekiyor Muş
Sevimlii00 Didemcann bende bugün iğne olucam umuduyla gitmiştim meğer sonuç pozitifse olmuyormuş iğne hemen