Zeyd_Mom_22 Kızlar adet günüm ayın 5 di. 2 si kahve rengi bişey geldi daha sonra karın bel ağrısı.. ama testte gösteriyor silikte olsa. bu durumu yaşayan var mı iştahsızım biraz mide bulantısı da var..
NewMom__ Zeyd_Mom_22 İstersen resim at ama 3 testin de yanlış olnası imkansız gebe olabilirsinizz kan verin🌸
Seyma_58 Zeyd_Mom_22 bende dün gece yaptım silik gibiydi sağlık ocağında kan verdim bugün bakalım inşallah gönlümüzce olur
Zeyd_Mom_22 NewMom__ ya🥹 istiyorum bende ama bana reglsin diyorlar bekle fakan( ama çok çabuk oldum rehlsam eğer
Pofudukkbulutt Zeyd_Mom_22 bu hangi marka bilmiyorum ama 3 de bozuk başka marka al onu yap çizgi çıkarsa kan ver.
mamaacita Zeyd_Mom_22 benim de böyleydi sizin gibi 3 tane test yaptım üçüde silik çıktı gidip hemen kan verdim pozitif çıktı
gamzecgr Zeyd_Mom_22 3ü de pozitif çıkmaz kan verin bence geç döllenmeden dolayı silik çıkmış olabilir 🌸
Zeyd_Mom_22 gamzecgr ya cidden ola bilir mi? Diyorum kan verirsem çıkmaz diye ümitlenmek istemiyorum(
Zeyd_Mom_22 NewMom__ yaa cidden mi🥹 ne güzel🌹 hayırlısı bakalım test mi vereyim yoksa uıtrasona mı gideyim?