Gkcgkr busraterzi benmde kafası 39 ile uyumluydu ama erkek bebeklerde genelde kafa ölçüsü kızlara göre daha büyük oluyor dedi doktorum normal dedi. Genetikte olabiliyor babamızında kafası biraz büyük 🤭 kafa büyüklüğü bebeğin normal doğum ile vajinadan çıkışını kısıtlar müsaitse vücudunuz dikişsiz doğar ama bnm gibi olursa kesi atarlar ama onu sorun etmeyn hiç korktuğum gibi olmadı inanın
Gkcgkr bendeanneoldum_ ıkınamazsan doğumhaneye almıyorlar odanda ıkınma çalışması yapıyorlar sancın geldiğinde sakın boş geçme ıkın diyor ebeler. Afedersiniz büyük abdestini yapıyormuş gibi ıkın dedi hoca bana. Öyle yaptım ben ittirebildiğimi anlayamadım sanki boşa ıkınmışım gibiydi ama meğerse kafası çıkmış bebeğimin 🙃 önemli olan kafası zaten vücudu anında cıktı
Gkcgkr bsrabrna hiç belirtim yoktu kasılma açılma vs sadece aşağı bası hissi ve taşımakta zorluk çekiyordum
Gkcgkr Rmysarft tabiki bnmde kafası 2 hafta önde suyum sınıra yakındı sizde çantanızı kapının önüne koyun bence hiç belli olmaz bu bebişlerin ne yapcakları 🙃
Rmysarft Gkcgkr evet evet hazırladım her şeyi hazır her doktor 39 40 ı beklemez diyor zaten bakalım ne zaman gelecek benim tosun paşam 😂
Gkcgkr Ulvana ilk hamileliğimdi hareket olarak spor yapacak enerjim yoktu vallahi çalışıyordum zaten 2 hafta öncesi işten ayrıldım 2 haftada evi toparla temizle derken özetle temizlik yapa yapa doğurdum 😀 birde cinsel ilişki etkili oldumu bilmiyorum.
Gkcgkr Ulvana benm rahim kısalmam olduğu için uzunca bir süre yapamadık doktorumda böyle söylemişti. Ama işten ayrılıp doğumubekleyince nasılsa da artık doğacak korkulacak birşey kalmadı diye düşündük 😀
Sweety11 Hatice-01 merhaba maalesef özelde yaşandı Konya akademi hastanesinde oldu duyanlarda bana inanmadı ama durum bundan ibaret,iki yıl tramvasını yaşadım psikoloğa bile gittim şimdi tekrar geldi o düşünceler o korkular, hep içim tedirgin yaşıyorum 🫤
Olivia bendeanneoldum_ ikinabilirsin neden ikinamayasin . İkinamazsan çocuk çıkamaz Korkutmak istemem sizi ama o anda öyle bir ikinicaksiniz ki . Bide karnınıza bastiriyolar bebek ciksn diye ikinamayinca
Olivia bendeanneoldum_ valla iki tane doğum yaptım nefes almak zor diye bisey duymdim nefes darlığı falan vardır belki ama nefesle de alaksi yok gibi bagirmak gibi daha cok
bendeanneoldum_ Olivia olabilir burda öyle diyoalrdi bende ona takıldım suni sancı verilince galiba nefes almak zor oluyomus
Olivia bendeanneoldum_ hayır suni sancı değil de prenses doğum dedikleri bişey var onu alınca ağrı hissetmiyosun ve ıkınma hissi de olmuyo belden aşağısı uyustugu için odur belki