Sweety11 Hatice-01 merhaba maalesef özelde yaşandı Konya akademi hastanesinde oldu duyanlarda bana inanmadı ama durum bundan ibaret,iki yıl tramvasını yaşadım psikoloğa bile gittim şimdi tekrar geldi o düşünceler o korkular, hep içim tedirgin yaşıyorum 🫤
NSelennn Asiye-gvn51 genel anesteziden bahsediyorsaniz bana doktorum uyanınca hemen ağrı hissediyorsun demisti ama spinal de daha sonra ağrı oluyormuş
Mrv001 Gkcgkr böyle güzel rahat doğumlar okumak içimi birazda olsa rahatlatıyor ve korkumu bi nebze olsa yenmemi sağlıyor ilk doğum 36 saat sürünce benim bu sefer daha çok bilinçli ve korku doluyum Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeğinize de rabbim güzel ömür kaderler versin geçmiş olsun 😊
Rmysarft Gkcgkr gözünüz aydın inşallah sağlıkla büyütürsünüz bebeğinizi bana da suyun fazla ve kafası büyük diyorlar 3 hafta önden gidiyor bebeğim 35+5 oldum size de böyle söylüyolarmıydı
Gkcgkr Rmysarft tabiki bnmde kafası 2 hafta önde suyum sınıra yakındı sizde çantanızı kapının önüne koyun bence hiç belli olmaz bu bebişlerin ne yapcakları 🙃
Gkcgkr Cnsvrnzlks istanbul Küçükçekmecede Bht clinicte doğum yaptım doktorum Ahmet yavaş ve aşırı memnunum
Gkcgkr Deryaa00 egzersiz değilde bolca temizlik yaptım eğil doğrul eğil doğrul bunlr hızlandırdı sanırım doğumumu
Gkcgkr Eliiiff_ spor yapmadım bolca temizlik yaptım ekstra olarak sadece günde 1-2 tane hurma yedim suyum fazla olduğu için şekerli şeyler tüketmem yasaktı
Gkcgkr Melodimm evet lokal olarak uyuşturdu iğne ile ağrı hissetmedim sadece dikilme hissi geldi acı olmadı