• Doğum
  • Pozitif normal doğum hikayem

Sancı nasıl birşey benim bugün sabahtan beri ara ara adet olucak gibi hissediyorum öyle Bi ağrı oluyor ama sancı mı bu bilemedim

• Kld bunu yanıtladı.

Kld çok sevindim canım sağlıkla büyüt bebeğini maşallah. Darısı bizlerin başına.

• Kld bunu yanıtladı.

Kld benim bebeğim iki yaşında 2 inci kez hamileyim 3 aylık ilk doğumum zor olmuştu sancıya pek dayanıklı değilim çok bağırmıştım zor doğurmuştum ikinci bazısı kolay olur bazısı zor olur diyor ilki zor muydu sizin birde nefesi karnınıza nasıl veriyorsunuz

• Kld bunu yanıtladı.

Eliferk09 benim ilki 40+6 da suni sancıyla oldu. Dolayısıyla acılmalarım yavas ilerlemisti, suni sancı basladıgında acılmam az oldugundan epidural uygulanmasını istemistim. Aksam 10 da yatıs yapılıp ertesi gün aksamüstü 5.30’da dogurmustum bebegimi. Sonuc olarak ilki uzun ama agrısız oldu. İkincisi kısa ve sancılı😃 doktorların soyledigi bilimsel olarak gercek olan ikinci dogumun daha kolay oldugudur, o konuda iciniz rahat olsun😉 nefesinizi alırken karnınızı şişiriyosunuz, o sekilde😇

Reyyan92 doktora dikis cok mu diye sordum, yok normal fazla değil dedi.

Bluexxx41 dogumdan birkaç gün önce yalancı sancılarım basladı, sadece karnımda sertlesme ve belimde hafif agrı hissediyordum. Regl sancısı gibi. Ama gercek sancı düzenli aralıklarla geliyor, ve şiddetli oluyor yüzünüzü burusturacak kadar. Kacıncı haftanız bilmiyorum ama, sizinkiler de yalancı olabilir. Bana doktorum yalancı sancıların olması iyi, gercek dogumun yaklastıgının ve vucudun buna kendini hazırlaması anlamına geldigini soylemisti.

Betulturkmen cok tesekkurler, herkese daha da kolay dogumlar nasip olsun🙏🏻

Kld tebrik ediyorum şunu sorcam egzersiz sonrası hareket ederken kaşık kemiklerini ağrıyor mu ve vajina kemiği hareket ederken çok agrigor egserize bağlı mi acaba ya da bebek mi baski yapıyor acaba

• Kld bunu yanıtladı.

Kld oy maasallah ne kadar guzel bi dogum hikayesi annemle birlikte okuduk cok duygulandim insallah bende boyle dogum yaparim🫠

• Kld bunu beğendi.

Kld maşallah ne güzel gözünüz aydın bir şey sormak istiyorum mesela doğumdan önce en son ne zaman kilosunu ölçtü doktor kaçtı mesela kaçıncı haftaydı doğdugunda kiloda -/+ 300 gram oynuyormus diyorlar ya o yüzden merak ettim benim bebeğim 37+2 de 3300 dü çok kilo almaması iyi olur dedi doktor 40 lı haftaları görürsek çok kilo aldıgı için sezaryene alırlar diye çekiniyorum normal olsun istiyorum hurma be spora başladım bakalm

• Kld bunu yanıtladı.

Kld 39+1 deyim ay inşallah doğururum 1 2 güne dediğiniz gibi yalancı sanırım

• Kld bunu beğendi.

Kld ay inşallah bende ikinci bebeğini tek avazda güzelce doğururum sağlıkla tabiki😂

• Kld bunu beğendi.

Ayezhanim evet egzersizleri yaparken de o agrıları hissediyordum, sanırım dedigin gibi bebegin baskısından dolayı olabilir, cunku son kontrollerde doktorum bebegin kafasinin kanala dogru gitgide ilerledigini soylemisti.

Kld zaten hurma 2 haftada ancak etkisini gösteriyormus vücutta gerekli olan değerleri yükseltmesi 2 haftayı buluyormus bunu gec öğrendim bilseydim 36 da başlardım o zaman bu hafta doğurmazsam bizimkinin kilo alır başını gider 🥲 sezaryen istemiyorum ama bakalım nasip