Bilge_11 şöyle ki ben doğum yaptığım hastanede çalışıyorum o yüzden çok şanslıydım doğumdan odaya çıktığım an bebeği memeye dayadılar bebeğim de emme istekliydi göğsüme masajlar vs derken ilk gün geldi diyebilirim hem bebek hem oradaki ebe hemşire ablalar ssyesinde. o gün gelip gidip memeye dayadılar mama vermedik çocuk emip uyuyordu doydugunu düşünüyorduk ertesi gün uyanmamaya basladi sekeri de düsmeye baslayinca mama verdik üçüncü gün eve çıktığımda da mama meme devam ettik göğüslerimi tutamıyordu yara oldu ama bol bol sağım yaptım süt artsın diye bebek uyanmıyordu biberonla dayıyordum sarılık olmasın diye dördüncü gün banyo yaptım ve daha da doldu çok şükür emme alışkanlığı da kazanmaya başladı dünden beri daha bi düzene girdi ilk bikaç gün gerçekten çok stresliydi ve çok ağladım lohusalıgın etkisiyle belki bu kadar büyütecek bir şey yoktu ama süt vardı emme isteyen cocuk vardı bitürlü emme işlemi gerçekleşmiyordu uclarını tutamadıgı icin yani ben sagım yapıp vermeye bile razıydım yeterki icsin diye