Gizmooo Youngmotherr bu arada sağlıkla gelsin inşallah rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin sezeryan olucak sanırım 😊
Gizmooo Youngmotherr hayırlısı olsun annesini üzmeden gelsin inşallah kaçta olucak bilmiyorum ama aktardan Meryem ana otu alın mutlaka ablamın iki doğumundada yapmıştık biz ikisinde normal doğum olmuştu ve hiç zorlanmamıştı çok rahat geçmişti ot açıldıkça ablamdada açılma oluyordu
nur__a Tam uyuyacakken kulağımın dibinde gezen sivrisineği operasyonla etkisiz hale getirdim 😂 artık uyumak istiyorum
Gizmooo nur__a ahahaha valla yaz güzel falan ama şu uyutmayan sıcaklarıyla sinekleri olmasa daha iyi vızır vızır geziyorlar 😬😂
Eda043 Kızlar sat 4 Temmuz bat 4 Ağustos test yapsam çıkar mı göğüs ucu çıkıklığı sırt bel kasık ağrısı akıntı ve öğürtü var
Gizmooo Eda043 erken gebelik testin varmı bi dene yap bakalım ne çıkıcak benim mesela adet döngün 32 gündür 33 gün yaptığımda erkendede normaldede silik bir şekilde çıkmıştı gerçi geç döllenme dediler sonrada ama varsa çıkar bence
Gizmooo Yazmelegi_ yaaa Allahım bahtını açık ömrünü güzel eylesin inşallah nasıl zormu ilk zamanlar 🥰
Yazmelegi_ Gizmooo Amin inşallah sizlerde bir an önce kurtulup kavusun yavrularınaza 🌸eh işte bir kaç gün zorladı ama bünye alışıyor sonra sıkıntı olmuyor
Sevdayaz Gizmooo sohbet açmak iyi gelmiş demek ki uyku getirmiş ne güzel😂 inşallah güzel geçer görüş gününüz bizim daha 2 hafta var🌸