Kuslokumu Aybuke35 onur bebe sanırım dediğiniz. Fiyatlar her sitede farklı da kemeraltında da uygun mu olur acaba diye düşündüm
Aybuke35 Kuslokumu Olabilir inan hatırlamıyorum ama çok pazarlık yaptık ve indirim yapiyorlar bir gez oralarda derim
Bittersweet Myhoney bana eşimin ablasi verdi bu modeli. Kendisi cok memnun kullandi simdi de hala yeni gibi piril piril cok sağlam
zgeGen Myhoney casual cadillac air olana bak derim arasında farklar var ben ondan alıcam şuan civilde 1724 tl e bebekte pahalı
Myhoney zgeGen ben aldım.e bebekteen cadillac trona.1500 tl amann en fazla 2 sene kullanılır ztn snrası bastona dönerim.çokda şeetmemek lazım 😂😂
Merwon Henüz bende almadım araştırıyorum beğendiklerim çok pahalı ne yapcağımı şaşırdım. Bu modeli alan arkadaşlar oturma yeri nasıl arabanın. Oturma yerinin çok dar olduğunu o yüzden çocuğun kaydığını duymuştum. Bilgi verirseniz çok sevinirim
Kuslokumu Aybuke35 bu hafta gitmeyi düşünüyorum o tarafa bakınacağım. Fiyat araştırması yapacağım. Onur bebe denilen yerde fazla pazarlık olmadığını nakitte sadece 50₺ indirim yaptıklarını söyledi
Aybuke35 Kuslokumu Ben net magza ismini hatırlamıyorum canım ama benim babam pazarlık yaptı ve babama kimse dayanmaz sıkı pazarlık yapar 😂 şansını denersin en azından çünkü e bebek civil ve babymall da ki fiyatlar belli oralara da bak gitmeden netten araştır