Aybuke35 Myhoney Bende aldım ama henüz kullanmadım çok arastrdm almadan önce mağazaları gezip bütün markaları denedim. 1500tl limitim vardı ve en işi casual geldi bana hafifliği sağlamlığı ve bebek için genişliği. Aldigim yerde adam iskeletin üzerine çıkıp zıpladı ve hiç birşey olmadı arabanın içine oturdu😂😂
Hatunnn Myhoney ben aldim daha bebis gelmedi ama arkdsin bebeginde denedik bi kac kez cok guzel zaten eve gelen puseti goruyor ay nekdr hafif cok guzelmis diyor alirken cok aarasturmistim hicte pisman degilimm tavriye ederimm kesinlikle
Mucizelimm Myhoney ben aldım siyah rengini kızada gider erkeğe de en güzeli ve asil duranı siyah 1500 tl aldım oda indirimli haliymiş çok hafif sürmesi iyi içi geniş çok beğendim ben pusetide güzel konforlu çok rahat eder bebişleriniz onda ben aldım sizlere de tavsiye ediyorum çok kullanışlı 3 çocuk eskitir öyle söyleyim size 🙂
Bittersweet Myhoney bana eşimin ablasi verdi bu modeli. Kendisi cok memnun kullandi simdi de hala yeni gibi piril piril cok sağlam
Gzddlk Ben kullanmadım almadım da daha ama çok araştırdım alıp memnun olmayana denk gelmedim indirim takip ediyorum alıcam Allah izin verirse
Gzddlk Myhoney Tükenmiş malesef ben antrasit rengini istiyordum daha çok zamanımız var bakalım denk gelir inşallah
Aybuke35 Gzddlk 2 ay oldu sanrm izmirde kemeraltindan aldim. 1700tl di 1500tl aldım deli gibi pazarlıkla tabi😂
Gzddlk Myhoney benim yakından görme fırsatım olmadı bi arkadaş krem renginin kumaşının güzel olmadığını söylemişti birde antrasit daha kire kör diye düşündüm siz yakından gördünüz mü ?
GulUmut Gzddlk ben gordum yakindan cream rengi kesinlikle guzel degil, kumashi cok kotu, antrasiti begendim, deri kisimlarinin taba olmasi havali gosteriyodu 😁 ama yine de alamadim , bi turlu karar veremedim, cunki kraftlari da begeniyorum
Kuslokumu Aybuke35 aaa İzmir’de kemeraltında nereden aldınız acaba? Ben de aynı markayı düşünüyorum da Cadillac air trona safe model mi trona model mi sizin aldığınız?
UcanHamile Geçen hafta aldık bizde Casual Cadillac Air Trona Safe Travel sistem. Kurduk baktık denedik memnun kaldım şimdilik. Bebek gelince daha net olur ama herkes çok memnun. ödüllü bir marka ve tüm çarpışma testerinden geçtiği için tercihimiz o oldu.
Aybuke35 Kuslokumu kemeraltinda kızlarağasınin sokağında bebek mağazasından almıştık ama şimdi heryerde o fiyat biz euronun tavan yaptığı zaman almıştık. Buarada trona aldım air modeli çok sağlam bulmamıştım
Kuslokumu Aybuke35 onur bebe sanırım dediğiniz. Fiyatlar her sitede farklı da kemeraltında da uygun mu olur acaba diye düşündüm
Myhoney Ben krem rengi aldım ,evet fotograf göründüğü gibi değil rengi ama ben beğendim.kaliteli gösteriyor