Ssevilayyy Cceylann01 artık özel ya da devlet fark etmiyor her yerde estetik yani lazer dikiş kullanılıyor
busechdr Cceylann01 hayır lazer dikiş yok,dün dikişlerimi aldırdım ama asla hissetmiyorsunuz çünkü hala uyuşuk oluyor ameliyat yeriniz ve saniyelik birşey
Kizilciksurubu Fahin Tebrikler, Allah analı babalı büyütsün 😊 Ben de 2 ağustosta spinal sezaryen ile doğum yaptım. Yazdıklarınızı okurken sanki kendim yazmışım gibi hissettim çünkü mide bulantısına kadar her şey benim yaşadıklarımın aynısı 😆
Ssevilayyy Mehtapkaya vurulan iğne iki kemiğin boşluğuna vuruluyor o şekilde uyuşuyor o yüzden acı hissetmiyorsunuz normal iğneler gibi düşünmeyin
Ssevilayyy kncbalm123 develtte seçme şansınız olmuyor genelde spinal kullanılıyor eger genele gerek görülmezse o şekilde devam ediyorlar
Ssevilayyy busechdr valla 2021 de boluda devlet Hastanesinde dogum yaptim estetik dikiş yapilmisti ve her doktor artık normal dikiş kullanılmadığını söylüyor
Minik1anne_ busechdr hayır bende 16 gün önce sezeryan oldum dikişlerim almadılar kendiliğinden eridi devlet hastanesi
Gunesmoms Ssevilayyy canım Bolu’da kadın doğumda mı yaptın? Hangi doktor du memnun musun? Şuan hangi doktoru önerirsin?
Hilalllle Fahin merhaba bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah pozitif bir sezeryan süreci geçirmenize çok sevindim henüz doğum şeklim belli olmadı fakat merak ettiğim sezeryandan sonra gecelikmi daha kullanışlı oluyor yoksa pijamamı ilk gün gecelik daha iyi olur sanırım fakat sonraki günler için pijama kullanabildinizmi birde gümüş kapak nasıl kullanılıyor almam gereklimi karar veremedim henüz
busraterzi Selinactr merhaba doğumunuz gerçekleşti mi durumunuz bebişiniz nasıl benimde bebek kafası büyük önde gidiyor bir zararı var mı bebeğiniz nasıl tedirginlik içindeyim bende
_Buse_0505 busraterzi kafasının büyük olduğunu syluyorlarmş ya hani tam olarak nerde belli oluyor detaylı da falan mı yoksa onun testi falan mı var
MerveTeyze busraterzi aynı durum bizde de var hem kilo hem kafası iki hafta önden gidiyor 38. Hafta benim çatının durumu ve bebeğin son durumuna bakılarak karar verilecek hep normal doğum istiyordum ama şimdi nasip diyorum sağlıkla gelsin de her şey atlatılır
Ssevilayyy Gunesmoms üniversite hastanesinde yaptim ve doktorlardan stajerlerine kadar çok ilgililer ve çok memnunum şuan düzce de oturuyorum ama boluya gidiyorum kontrol için
Ssevilayyy Gunesmoms kadın doğum hastanesinden ben memnun kalmadım zaten allah korusun gerekli bir durum olsa küvezleri mevcut değil yani 2021 de yoktu şuan var mi bilmiyorum
Ozdbtl Fahin bu doğum hikayesini okuyunca kendi hikayemi yazsam aynısı olurdu😂 3 agustos ta kızım doğdu ve hissettiklerim olanlar hepsi sizinkiyle aynı.. Hiç kimse korkmasın,her şey güzel oluyor❤️
_Buse_0505 Fahin öncelikle gözünüz aydın🤗Rabbim bizlere de nasip etsun güzel sağlıklı bı doğum🤲Siz belden aşağıya sadece uyustrmalarini istednz demi,o mu iyi sizce yoksa tamamen bayıtlamalari mi
busraterzi _Buse_0505 normal ultrason muayenelerinde belli oluyo benim 31. Hafta muayenemde 33. Haftayla uyumlu cikmisti doktorum perinatoloji bölümüne yönlendirdi orda ayrintili bakiyolar takibe aliyolar
mmeliikee Darısı başıma rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin sizin de Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah duygulandım çok güzel 🥹
Nurozi Fahin Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin 🥰 bende 2 günlük anneyim spinal anestezi ile prensesimd kavuştum. Ama hala süt değil de şeffaf sıvı geliyor göğüslerimden sizde de öyle mi oldu bir de büyük tuvalete çıkmak için ne yapabiliriz lavman yapmışlardı çıkarken hala çıkmadım