Selam kızlar. Yaklaşık 8 9 aydir buradayim ve hep guzel hikayeleri okuyarak kendim moral buldum. Simdi kendi hikayemi de detaylica anlatmak istiyorum. 36 ve 37. Hafta muayenelerimde bebegimin makat gelisli oldugunu ogrendik. 38 de donmustu ama bebek pozisyonu ve catim dogum icin uygun olmadigindan sezeryana karar verdik. 39+1 de 31.07.2023 te sezeryan icin gun aldik. Oncesinde anestezi uzmani ile gorusup sezeryan tipine karar verdik. Ben spinal istiyordum. Doktorda spinal onerdi. Neyse ameliyata 2 gun var ama ben aglamaktan kendimi alamiyorum. İcimde asla sezeryan korkusu yok. Sadece bebisime kavusucagima ana odaklandim ve o an beni cok fazla heyecanlariyordu. Neyse ameliyat gunu geldi catti. Sabah 9 da yatisimiz yapildi. Sonra ameliuat hazirliklari falan. 12:30 gibi beni ameliyata aldilar. Once anestezi verildi. 3 5 dk da hemen uyustum ve yatirdilar sonra ellerim baglandi bi yandan be tansiyon surekli olculuyor. Bana soru soruyorlar sunu hissettin mi falan diye ama coktan baslamis ameliyat. 5 dk guzeller guzeli kizimi cikardilar ve aglama sesi geldi. Ustten gosterdiler ve temizlemeye aldilar. Allahim herkese yasatsin o ani. Sonra dikislerimi atmaya basladilar. Ameliyattaki tek sikinti mide bulantisi yasadim onun disiinda bir de karna bastiriyorlar bebegi alirken ama dayanilmayacak bisi degil. Ameliyat toplamda 1 saat falan surdu herseyiyle sonra beni odaya cikardilar 5 dk sonra bebisim geldi. Aglamaktan alamiyorum kendimi. Oyle guzel mutluluk ki onu anlatamam. Buraya kadar her sey cok guzel. Aslinda sonrasinda da cok sikinti yasamadim ama tabiki bi ameliyat geciriyorsunuz onu acisii yasaniyor. Oneri olarak gaz sanciiniz icin bol bol yuruyun. Kulot degil hep depend kullandim. Gecelik ve pijama her ikisini de kullandim. Bebis icin bu ayda dogum yapacaklar hicbir takimi giydirmeedik hep zibinla gezdi. Gogus ucu kremi ve gumus kapak cok kullandim. Bez bol alin cunku bebek cok cikariyor. Bebeginiz icin her seye katlanabilirsiniz. Su an tekrar soyluyorum annelikk cok farkli o kadar cok seye katlaniliyorki. Son olarak ben de anestezi kaynakli hic bas agrisi olmadi ama ben yine de kahve aldim ve ictim. Kizlar aklima gelenler bunlar sormak istediginiz biisi varya her seyi rahatlikla sorabilirsiniz. Burada cok guzel zmaan gecirdim. Simdiden teşekkürler ☺️. Allah hepimizin bebegini saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin. Allahtan her zaman hayirlisini dileyin☺️