Sena00 Gmzkzk 38 haftalığım geçen hafta yaptım bitirdim son zamanlara birakmayin çok aşırı zorlandım ben geceleri resmen bacağım kalçam belim çekiliyordu yatakta dönemiyordum geç yapmamın sebebi de 2 buçuk yaşında çocuğum var hemen kirlenmesin diye ama baya zorluydu
Gmzkzk cokkasmabeabi doğru anca ne olur ne olmaz zaten şimdi başladam yavaş yavaş anca olur heralde mutfaktan başlayım dolap dışları cekmece içleri 😂
Gmzkzk minikmelegim_ Asel-2023 36 da bilmiyorum gec olmasın kuzenim gecen hafta 37. Haftasında oğluşunu normal doğumla kucagına aldı 😊
Asel-2023 Gmzkzk ya aslında çok kararsızım bu 3.cu erken olur da diyorlar iki tane de evde var yapsam yada yaptirsam yine batacak 🥴 kendim neyse de
Rmysnrrr Ben 35. Haftada boya yaptırdım. Halılarım yıkamaya verdim 36 haftada halı koltuk cam kapı temizliği yaptım, beşiğimiz geldi bebeğin kıyafetlerini yıkadım yerleştirdim hastane çantamı hazırladım💙🩵🍼
Gmzkzk Sena00 birazda o yüzden son haftaya bırakmak istemiyorum en iyisi pzarteai başlayım 33 hafta olacak yavaş yavaş yaparım 😊
Nurrdmr15 Gmzkzk benimde 1 ayım var btti sayılır hafta sonu eşimle halıları sereceğiz benim kızım 8 yaşında temiz düzenli batmaz oyzden şimdiden bitirdm ben heran nolur nolmaz diye
Gmzkzk Nurrdmr15 bende halıları sermem küçük klimler sererim doğumdan öncede günlük olan sil süpür işleri sonra sersem iyi olur