Bulbulyuvasi Youngmotherr sancı durumun nasıl? Korkma sakın balım suni açılmayı şlaks diye hızlandırıyor sen akşama kalmadan doğurursun endişe etme
Youngmotherr Bulbulyuvasi 4-5 dlda bir geliyor bebeto içeride keyif yaparken kasılmalarım artıyor şuan da öyle 😵💫 doğcaksa doğsun yeter aaa
Aselinannesiyyy Youngmotherr aşkım valla dpguramayanların başını ben çekiyorum herhalde 40 olduk hala ne sancı ne başka bişey var çatlamak üzereyim bugün hastaneye gittik doktor alttan muayene bile etmedi çok canımı sıktı 41 i beklicen sende sancı yoksa diyo
Gizemlibirisi Benimde ilişkiden sonra çok fena sancılarim oluyo ama ertesi güne geciyo ya.bence sizinkide öyleydi ama neyse sabah suni sancı verince dogurursun inşallah :)
Youngmotherr Elif_akgun21 Gunesgulce 1prensesannesi_ Sancılarım geri kaçtı doktor diyo bir haftası var bunun 😵💫🥲 3100 gram olmuş
3Tospikannesi Youngmotherr kız var ya filmi izlersin de en heyecanlı yerinde reklam girer ya öyle oldu okudum okudum ayy hadi inşallah sağ salim doğmuştur diyorum içimden hoop son yorumunu okudum bu da mı gol değil be dedim 😂😂😂😂
Elif_akgun21 Youngmotherr ayy kız çok heyecanlanmıştım 😀 olsun yaa sağlıklı olsunda zamanında gelsin hayirlisiyla ❤️
1prensesannesi_ Youngmotherr bnde aşırı heyecanlanmıştım sağlık olsun demek ki içerde rahat küçük bey ☺️
Youngmotherr fundactak biraz mı 😂 33+5 de erken doğum riskim vardı o zamandan bu zamana böyle bu ya kime çekti bu