Ece_burhan Youngmotherr amin butun anne adaylarina kolay agrisiz bir dogum tek avazda kurtulmalari dilegiyle
Lavina Youngmotherr bence doktora gidin belirti olmayablir suyunun patlamasını falan bekleme benim ilk doğumda 20 dk önce batladı suyum ikincisinde patlamadı doktorlar patlattı sonrasında hemen doğum gercekleşti herkesin doğumu bir değil hastane uzakmış bence gec kalmayın derim
Bebegimlebuyuyorum Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ❤️ bende heyecanlandım inşallah çok kolay bir doğum olur 🥰
Youngmotherr Bebegimlebuyuyorum inşallah 🥴🤍 ama kafama takılan soru doğum zamanı bebek bu kadar hareketli olabilir mi 😵💫
fundactak Sancılarınız artıyormu git gide dogum sancısına göre biraz fazla rahat gibisin geldi bana ama tabi inşallah dogum sancısıdır da kolay geçiyodur
Ahsen0671 Youngmotherr banada aynısı olmuştu sonra suyum gelmişti. Hatta doktor ilişkiye girmemi ve uyarılmamı istemişti. Ama eşim yoktu yanımda dogum için gün vermişti. Verdiği gün öncesi eşim gelince ilişkiden sonra sancım başlamıştı.
Bulbulyuvasi Youngmotherr sancı durumun nasıl? Korkma sakın balım suni açılmayı şlaks diye hızlandırıyor sen akşama kalmadan doğurursun endişe etme