Mlke123 Çok merak ediyorum 36+2 bizim gibi haftalardır uykuya hasret var mı sanki deliricem uyuyamıyorum geziniyorum hiçbirşey yokken ağlama krizlerine giriyorum sizde durumlar nasıl ???
Bskrt Mlke123 benmde sabah ezanına kadar asla uykum gelmiyor 😞😞😞 ve çok sırtım ağrıyo ağlycam nerdeyse
Mrtnurr Mlke123 al benden de okdar benimki ters duruyo kafasıyla kaburgamı kırıcak biyandan sol kaburgam kafasıyla bi yandan ayaklarıyla kasıklarımı ölüyorum resmen
Nur42 Ben 26 +2 günlük hamileyim ama benim uyku düzensizliği var ben son haftalarda olur sanıyordum neden benzese daha bu haftalardan uyku problemim var anlayamadim
Mlke123 Nur42 psikolojik olabilir ben o zamanlarda fosur fosur uyuyabiliyordum 😬 kredimi çok kullandım sanırım şimdi YÖK
BMH Mlke123 valla canım 2.hamileliğim 18+5im şimdiden başladı uykusuz geceler bi türlü rahat pozisyon bulamıyorum 😬
Leilademir Mlke123 benimde 31+4 ben bayadır sabah 5/6 larda yatıyorum hiç durmuyor sağa sola yan yatsam vurup duruo sırt ustu desem hareket halinde şu 2 gündür ne yesem isal yapmaya başladı yiyiorum hop tuvalete
Mlke123 Mahizer ben ne gece ne gündüz uyuyamıyorum durup durup ağlama krizi gene başladı bütün ev hakkımda benle beraber