Bahartryk 1aylik oğlum var 1saatte 1 acıkıyor sütüm onun için az geliyor ncok emdiği için arttırmak için ne yapabiliriz mama verince memeyi zor tutyor biraz alışsın istemiyorum öneriniz varmı bu konuda
Nisanannesi34 Bahartryk Eğer doymuyorsa kilo artışı olmaz , 5,6 dan fazla çişli bezide varsa doyuyordur benimkide sık emiyor.. sık emmesi sayesinde artar sütünüz zaten yetmiyor gibi düşünmeyin :) bestlak denenebilir bide tahin
aselirmak3406 Beslak süt artırıcı damla var o çok güzel çoğaltıyor benim bebeğim de 46 günlük ve erken doğum bu damla sayesinde daha fazla sütüm oluyor
Bahartryk aselirmak3406 teşekkür ederim deniycem bide sağ göğsümu emiyor çok gzel sol göğsümu zorla veriyorum emmek istemiyo nedense tutup bırakıp bırakıp ağlıyor
Bahartryk Nisanannesi34 e bebekten kimyonlu rezene çayı sipariş verdim onu deniycem oda olmazsa dediniz damlayi alicam
Seher_okan120820 Bahartryk sag tarafı emdirme pozisyonunda solu vermeyi deneyin sola yatmayi sevmiyordur vucudunu saga verirmiş gibi tutun emzirme yastiginda kalsin vucudu aman anlatamadim 😂 öyle yapın iste yatış pozisyonunu sevmemistir memenizi değil üzülmeyin hemde cok sık emmeside sütü arttırir ayni zamanda su cok cok icin sekerli çay banyo ve dinlenmek bunlarda arttiriyor kendinize çok güvenin asla üzülmeyin
umaydurununannesi Bahartryk aktarlarda var kuru dut dırek ole yıyebılırsın kaynatıp hosaf gıbıde yıyebılırsın ben dırek o sekılde yıyordum
Gixemm Bahartryk 2 3 gün boyunca mümkünse birinin yardımıyla yapıyorsunuz bunu bebek emzirip yatıyorsunuz su iç bebek emzir uyu su iç bebek emzir uyu siz bile inanamayacaksınız sütünüzün artışına
Ess91 Bahartryk bildigim kadariyla saatte 1emmesi sorun degil hatta daha sık bile acıkabilir. Siz bi doktora danışın bence