pala123- Benim de plansız gelişti gebeligim endişe duyduğum için çok sevinemedim ilk sıralar kızım şuan 20 aylık 7 buçuk aylikta hamileyim aldırmayı düşünmedim ama nasıl bakicam diye çok endişe ettim ama şuan gün geçtikçe kendime güvenim artıyor kolay olmayacak ama o da evlat hareketlerini hissetmeye başlayınca ister istemez bağ oluşuyor artık onun için de endişeleniyor insan hatta birgün karıma dayanılmaz bir ağrı girdi bebeğimi kaybediyorum sandım çok korktum ve o an çok dua ettim çok şükür birşey olmadı ilkten kabullenemesek de o da bizim canımız kötü düşüncelere kapılma lütfen evlat bize verilmiş en güzel nimet planlamasak da nasipleri var ise oluyor ve Allah bir kolaylık verir İnşallah ilk adapte olasiya kadar az sabredelim sonrası daha da kolay olacak İnşallah yaşayan bir arkadaşımdan biliyorum o da ilk çocuğu daha 3 aylıkken hamile kaldı ve arasında yaş farkı bizim kadar bile yoktu o da planlı yapmamıştı ilk sıra zorlandım ama şuan iyiki olmuş diyorum çünkü birbirlerinin en yakın arkadaşı oldular kimseye ihtiyaç duymuyor kendileri oynuyorlar diyor ☺️