Ben büyük parçaları 3. Aydan itibaren almaya başladım ve dedikleri gibi indirim kovalıyordum e bebek trendyol hepsi burada bazen dolap uygulaması ve instagram. İlk aldıklarım mesela 23 Nisan da ciddi indirim vardı be pek çok oyuncağını ve kitabını aldık bebişin cinsiyetini bilmeden :) insanlar genelde Allah korusun bir problem olur diye almaktan çekiniyor ama dedim en kötü etrafımda bir sürü eş dost var onların çocuklarına hediye ederim
Kıyafet gerçekten en sona kalsa iyi olur onda bile şu an erken doğum olsa ihtimali düşünülüp bazı şeyler alındı çok yakın arkadaşlarımdan bebeği olanların giyilmeden kalanları yada çok az kullandıkları vardı onlardan da destek alındı son zamana doğru hediyeler de gelmeye başlıyor şu an ciddi bir süre idare edecek kıyafetimiz var . Fazlası ile müslimimiz , battaniyemiz, çorabımız var. Yatağını falan aldıysan sonrasında alezi çarşafı vs onları da ufaktan alıp stoklayabilirsin .
Umay bebe gibi markaların setleri var kendi sitesindeki fiyatı diğer bilindik uygulamaların fiyatı ile karşılaştırıp uygunlarını alıp stoklayabilirsin çantalı reflü yatağı özellikli baby nest bana çok mantıklı gelmişti örneğin baktım fiyat yükseliyor en makul fiyattan satın aldım. Bebek arabasını aldıysan ve benimki gibi kabin boy ise footmuff bakabilirsin
Birde benim çok hoşuma giden kıyafet olarak triko yada peluş tulumlar vardı beyaz / ekru renkler onlardan denk geldikçe stokladım
Şu an 27+ 5 im ve YouTube dan bu forumda yapılan yorumlardan yakın çevremde ve yakın zamanda çocuk sahibi olan arkadaşlarından ve en çok da satılan ürünlerin internet yorumlarından aldığım verilere dayanarak :) bir bebeğimin kendi odasında gündüzleri emzirip gündüz uykularını o odada yapabilmek adına montessori yatağını ve iç yarağını , odasına karatma perdesini ve tüm eşyalar yerleştikten sonra karar verip halısını alacağım , hastane oda süslemesi ile ilgili bir iki madde kaldı çikolata şerbet ikram sürahisi gibi (karton bardağı , kapı süsü dahil alındı ) , bir hava nemlendiricisi alınmadı çünkü bulunduğum yerin iklimi 50-60 arasındaki nem oranının altına çok fazla düşmüyor kışın peteğe suluk vs koyarak dengeleyebilecek miyim bakacağım ihtiyaç durumuna bir de son zaman hurma ahududu yaprağı çayı gibi doğumu kolaylaştıracağı söylenen yiyecek içecekleri alacağım