e_blue_sky_a Memleketimi çok özledim. 😢 annemler orda tüm akrabalarım. Ben istanbulda evliyim. Ama Tekirdağ da evimiz yapılıyor. 1bucuk seneye geleceğiz inşallah.
Alparslanveannesi27 Eceselo1759 egemen bey gerçekten çok iyi ilke hanım da öyledir mutlaka sen kaç yaşındasın cnm
Snjsid839-_ Bende Çerkezköy deyim 14+1 hala net Bi doktorum yok Salih beyi düşünüyorum irmetteki bilgisi olan var mı acaba hanımlar?
Eceselo1759 Snjsid839-_ ayy ben ilk ona gittim elbetteki memnun kalanlar vardır ama kanamam vardı doğumda diye bir buçuk saat bekledim daha sonra doğumhaneye çıkarıldım Salih bey nerede diye sorduk az sonra gelecek dedi gelen kişi sorduğum kişi aslında doktormuş şok olmuştum tavsiyem ilke hanımdır sezer beye de çok iyi diyorlar
Alparslanveannesi27 Snjsid839-_ canım ben yeni gittim salih beye çok kibar ve ilgili gerçekten o da çok iyi doktor
Gunes17 Snjsid839-_ Salih bey tamamen sezaryenci normal doğum yapmak istesen bile Bi bahaneler türeterek sezaryen yapıyor
Leylayla Süleymanpaşa 34+5 kız.. bende atilla bey e gidiyorum . Normal doğum öncelikli olduğu için kendisini tercih etmiştim. Gerçekten çok ilgili ve bilgilii ….. pzt kontrolümüz var iyi şeyler olucak inşallah 🙏😊😊