bdenerigokce nisanne biz hemen güvenip sevinmemiştik sonuçta kan kadar güvenilir hiç bişi olamaz, diğer gün kan vermeye gitmiştim doğruydu
1melek-annesi nisanne diger gebelik testlerinde hep yanıldim ama üsteki yanilma gormedim simdiye kadar adetime 10 gün kala bile yaptım doğru çıktı kan da verdim kesinleşti 💙
Bebegim3444 nisanne yanı tek birinde çıksa suphe ederdim ama iki tanesinde cikmis. Kan verin rahatlayın.
bdenerigokce nisanne benim adetim de gecikmişti ama biraz kesin gibiydi, oğluşum diye sevmeye başladım eşim değilsindir yaa demişti 😂😂
Zeyd_Mom_22 nisanne bendede 2 tane test yaptım böyle silik çıktı ama kan geldi acaba gebelik midir?☹️
HilalimM63 Var gıbı bende 3 ayrı testte denemıstım 3 gunume vardu.. dogru cıktı🥰😇💗saglıcakla gelsn inş
nisanne Zeyd_Mom_22 kırmızı renkse kimyasal olabilir bende yaşamıştım ama kahverengi lekelenme şeklinde ise yerleşme kanaması olabilir
Zeyd_Mom_22 nisanne kıemızı kahve rengi karışık gibiydi agrilarım da var biraz geçiyor gene(( ama testte gösterdi bende oglum da ilk defa göstermişti sonra olmadı
nisanne bdenerigokce benimde gecikmem var rüyamda oğlan çocuğu falan gördüm test yapmadan önce sonra test yaptım işte kan vericem bakalım