1prensesannesi__ Blueday daha önce olmuyodu baş agrisi adet gunumde olurdu o sekil bi agrim var 2 gündür bas dönmesi var bayağıdır olmuyodu kizimda da tek belirtim bas donmesiydi
Blueday 1prensesannesi__ test yaptığında at canım merakta bırakma sizi yüksek ihtimal var gibi Allah gönlüne göre versin
1prensesannesi__ K-1997 hayirlisi olsun benim 1 kizim var ilk deneme ayında olmustu 1 aylik evliydim 2. Ayinda ögrendim bu seferde ilk denemem bakalım o zamana kıyasla 15 kilo fazlam var insAllah tutar bu ay
1prensesannesi__ Blueday Insallah vardır sali aksami test verdim merkatan 0.100 cikti ama bat 7 8 agustos 7 ve 8 gun oncesine denk geliyodu o yuzden sanirsam varsa yarinda gösterir testinde kan verirsem hemen buraya yazicam 🥰
Fener1608 Blueday Benim de 5 Ağustos bat adet belirtilerim var sabah felaket alt karın ve vajina ağrısı oldu galiba yine adet olucam bu ay da olmadı galiba bu ay iki yumurtalığımda da yumurtlama olmuştu ama yine de olmadı sanırım 😔 Rüyamda kan tahlilinde hamile olduğumu ögreniyordum bilinç altı rüyasıydı sanırım hakkımızda hayırlısı olsun 3 gün önce test yaptım çıkmadı daha yapmadım bakalım bat gününü bekliyorum
1prensesannesi__ Fener1608 umutlandirmak istemem cikmazsa falan diye ama rüya görenlerin cogu sonradan pozitif sonuc aliyo insallah seninde sonucun pozitif çıkar
Fener1608 1prensesannesi__ Amin bu ay 2 3 kere rüya gördüm bir iyi bir kötü hayırlısı olsun hakkımızda bakalım 2 güne kadar adet olmazsam kan testi yaptırıcam
Mavilisa K-1997 ben canim 🙈,benimde bat 9 ağustos. 24 temmuzda yumurtlama gördüm. Kaset test benimki şuana kadar silik vs ikinci çizgi göremedim. Kasiklarim ağrıyor,akıntı başladı, goguslerim acımaya başladı, adet belirtileri gibi bakalim.
annesinin_kelebekleri Merhaba herkese,bat 10 ağustos benim dün pembe renkli çok az akıntı oldu peçeteye geliyordu şimdi kahve renkli akıntı var ara sıra acaba yerleşme kanaması olabilir mi yoksa adetim mi bu kadar erken başladı sizce
Minikkush9496 Blueday bat 8 test yaptım neqatif😒😔 tek belirti aşırı göğüs ucu kaşıntısı başkada bir şey yok
1prensesannesi__ Minikkush9496 benimde bat 7 yada 8 agustos tek belirtim bas dönmesi dun cok dondu cokta ağırdı bugun bas dönmem daha az ama aşırı halsizleştim 2 gundur cok yatiyorum ama uyukumu alamiyorum en uzak 8 agustos oldugunu düşünsek daha 5 gün var sabahki erken testim negatif yarin 4 ya da 3 gun kalmis olcak kan testinde varligi belli olur diye düşünüyorum o yuzden yarın kan vericem
Minikkush9496 annesinin_kelebekleri sende baya var adete canım onun için çıkmaması normal ama bende 5 gün kaldı