Roses44 1melekannesi3858 Alıyor masallah canım kilosunu bebisin sende şeker yoktu günde 2 muz ye 2 ve bardak süt ve yoğurt bol tüket
1melekannesi3858 Roses44 gün vermiyorlar canım özellikle devlet hastanesi sen özele mi gidiyorsun bilmiyorum da
Roses44 1melekannesi3858 Evet canım özele gidiyorum bende bugün gittim gün verdi doktorum 10 gün sonra Allah nasip ederse inşallah doğum olacak
Roses44 Totanseyma Artık sonlara yaklaştık ondan canım banada gün verdi 10 gün sonraya inşallah benimde senin bu haftadaydi degilmi 36 olduk
Roses44 Totanseyma Canım benim inşallah sagsalim sağlıkla Rabbim kucağına almayı nasip etsin.Bol dua et canım inşirah ayetul Kürsi oku doğumun hayirlisiyla güzel geçsin.
Roses44 Totanseyma Rabbim yardımcın olsun canım dua et bol bol bende ediyorum şimdi cikmissindir bebisinde yanındadır inşallah canım
Roses44 Totanseyma Canım benim çok sevindim Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.Sezeryan spinalmi oldu nasıl geçti bende korkmaya başladım sezeryandan
Totanseyma Roses44 geç oldu biraz ama spinal istedim ben bence çok güzeldi bebeğin çıkışını hissederken benim midem bulanmadı ama sonrası çok fena daha yeni kendime geldim baş ve boyun ağrısı mahvetti beni kafamı kaldıramıyordum
Roses44 Totanseyma Bende spinal oldum canım biraz panik oldum 2 gün oldu ilk kalkış çok kötüydü ondan sonra kolay oldu ama dikişler ağrıyor.Bastiriyorlar birde karna o rahatsız etti